Prijava

Требало је то умлатити, маму јој секташку.

jasta! Ja ocu da budem psiholog,ili psihijatar jer znam njih ciji su roditelju psiholozi i filozofi pa su to skroz ok momci i devojke. I ocu da studiram psihologiju da ne bi ponovio greske i mojih i tudjih roditelja. Keva mi je prof matematike,jbg...:( al ja sam dobro ispo.

Jel znate vi koliko se ljudi prijavi na psihologiju? Ja kad sam se upisivao na faks otišao da vidim, čisto informativno, kad ono buljuk ljudi. Svi hoće da pametuju drugima kako da žive i šta da misle, a jesmo čudan narod, jebem ti. A čim neko ide kod psihijatra, on je lud.

Evo ja...otac bio načelnik SUP-a, a majka profesor...strašno.

I evo gde sam sada...na Vukajliji. :-)))

I svaki drugi dan nam daješ do znanja da nisi u Srbiji, da si otišao negdje gdje ti je bolje i ljepše.

ali stvarno, bila je cudno dete. danas je cudna zena. i dalje mrzi sve na svetu, i niko joj nije potreban. volela sam je jer smo zajedno crtale i isle u vrtic. uvek mi je bilo zao, jer nije imala oca, i kad su je me svi ubedjivali da je luda (imale smo 14 godina), ja govorila da nije, kreten, branila sam je. a kad sam uvidela da je luda (dosta mi je trebalo), ispljuvala sam je nenormalno, onda je postala cetnik, i pljuvala na mene kad bi prosla i javila se. ne vredi to sto joj je majka pedagog, nije joj pomogla. ocigledno nije ni bila neki pedagog.

uhhh ja u svom okruženju imam i primjer kao ti, ali i potpuno suprotan.... mislim da to i nema baš neke veze.....

Dub
I svaki drugi dan nam daješ do znanja da nisi u Srbiji, da si otišao negdje gdje ti je bolje i ljepše.

Pakaš gastarbajterski, zbog takvih je Srbija otišla u kurac. :)

Evo ja...otac bio načelnik SUP-a, a majka profesor...strašno.

I evo gde sam sada...na Vukajliji. :-)))

Ja sam rekao ovo...a ti mi odgovorio ovo?!

Dub

I svaki drugi dan nam daješ do znanja da nisi u Srbiji, da si otišao negdje gdje ti je bolje i ljepše.

Mislim, da li sam ja tu nekakvu skrivenu poruku poslao?!
Bio mi je pokojni otac bio policajac, a majka profa, pa se iz tog posta sasvim normalno zaključuje da živim tu gde živim? Na Vukajliji?!

Dub...jel' ti imaš problem što se uopšte i pojavljujem da nešto bezveze postujem, a ti pritom znaš da ne živim u Srbiji?
To te nervira koliko vidim i zaista ne vidim zbog čega... Stvarno te ne razumem.

ovako...ja sam PEDAGOG...kavka li će deca da mi budu, nisam živ, još ova bolesna vremena...uh.

Лол Курд, ако је на овом сајту ико зрео, то си ти... Па видиш да те тролује човек, искулирај, мод си на сајту за (углавном) зајебанцију...

U mom odeljenju imam druga kome je ćale vojno lice, drugaricu čiji su roditelji profesori i jedan radi u mojoj školi i baba joj je u sekretarijatu, takodje druga kome je ćale pandur, i drugaricu čiji su roditelji inžinjeri i druga što mu ćale načelnik u supu. Sa svima se dobro družim samo sa ovim pandurovim malo manje jer je jedno vreme mislio da je pas. A i sada nije ništa bolji.

PrvaDama

ja sam jedno, jedino dete psihologa, tj. moje majke. otac mi predavo na fakultetu takođe. ja sam lepo ispala, kakva je ispala moja prijateljica iz mladosti, majka joj bila pedagog. ova mala bila i goticar, i metalac, i neki komunista sta vec ne...

Па не можеш ти да будеш објективна кад кажеш да си нормално испала :))

Генерално је проблем код људи каријериста то што себе гледају највише, кроз године постану егоисти, па сјебу људе око себе. Тако ја некако карпирам ту причу...

Glupih li generalizacija.

Realno, nemamo pojma, samo generalizovati i mozemo. Sta kao, validan je uzorak sto neko povrsno zna celih DVADESETAK ljudi?! Ma daj, zaboga.

Злоћеста, па ми то радимо и шта фали? :)
Ако су ти психопате родитељи, доста су ти мање шансе да успеш, него ли ако су ти неки инделектуалци. Е сад, ми дискутујемо о томе зашто неки од њих не успевају поред таквог темеља. И шта, сваки социјалиста, психолог и то, сви генерализују, тј, сабирају и одузимају и онда праве мишљење, нема ту ничег лошег ако ниси екстреман. :)

ja ne kazem da sam ja dobra, mila, fina uvek... al sam upisala fakultet (potpuno sama sam ucila i stipendirala za inostranstvo, bez veza), zaposlila se, nasla sebe, ona tamo tumara i pije sa cetnicima. i imam prijatelje, ona ima ortake, koji se obicno predoziraju, pa i nisu tu dugo.

Komunista koji pije sa četnicima? Gotivna ti ta drugarica...

samo ocu da kazem da su svi razliciti. njoj majka nije pomogla kako je mogla... ali znam decu maminih koleginica koja su slicna i meni, i njoj. nema to mnogo veze sa njihovim roditeljima i profesijama. deca odrastu kako ona oce, bez psihologije, i sa psihologijom. mene je licno bolelo dupe za to sto mi majka psiholog. jedino sto je majka kod mene urodila psihologijom je pametovanje :) i mrznju prema psiholozima u javnim ustanovama. :D

EDIT: jezonja, poklanja je majka, zelis li je? :) nije vise komunista... sad je feministkinja, to sam zaboravila da dodam. :B
majka joj izgledala normalno, fino, bas kao neki prosvetar. ali vidis, ono izadje iz nje

Realno, nemamo pojma, samo generalizovati i mozemo. Sta kao, validan je uzorak sto neko povrsno zna celih DVADESETAK ljudi?! Ma daj, zaboga.

Па, ја сам и признао у том посту да генерализујем. Чему сад ово твоје паметовање?

Evo ja...otac bio načelnik SUP-a

I meni, takođe...A majka stomatolog. A baš sam ispala neko fino dete, ako se ne računa sto su mi progledali par puta kroz prste zbog prekoračenja brzine... Smajli koji se stidi.
A kakvo će moje dete biti, videćemo kroz neku godinu!