Prijava

Frustracije rađaju frustracije. Bukvalno i figurativno.

Ma ti si meni dovoljan.

Ти психолог, ја дете психолога. Не могу ни да замислим величину продукта нашег васколиког сношаја.

Ježu, jedna moja drugarica je još u srednjoj baš imala sklonosti ka alkoholu, a keva joj je psiholog, a pritom i lečena alkoholicarka... doduše, neizlečena.

Pre neki dan sam upoznala devojku koja se raspada od drogiranja, rekla mi je da je njena mama profesor psihologije na Univerzitetu. Moja zapažanja i od ranije su da se većina razlikuje od ostalih, češće prave sranja, kada odrastu vole da idu u ekstreme, često ne znaju da se kontrolišu... Kako to objašnjavate? Da li je bavljenje psihologije i pedagogije vaspitnim stilovima beskorisno ili sami psiholozi imaju psihičkih problema? Navedite primere iz vašeg okruženja.

Мислим да то нема везе с тим, него је људима једноставно чудно кад је професорско дете или дете пандура антихрист. Дешава се и некако боде очи. У фазону, какав је овај педагог кад ни сопствено дете не зна да васпита. Опет, ја знам примере који показују управо супротно, мислим да не треба генерализовати.

С друге стране, волим да генерализујем кад су психолози у питању, јер сам упознао врло мало нормалних психолога досад. Тачније, да будем искрен, нисам упознао никог, сви су муњени, чукнути и имају фикс-идеје горе него ја, у најмању руку су чудаци. Бивша девојка мог буразера, психолог, је била случај за проучавање.

Капирам да мораш да будеш много луд да би предавао психологију на универзитету. То је нека моја генерализација на основу узорка од двадесетак психолога које знам мање или више. Капирам да има и изузетака.

Мислим да то нема везе с тим, него је људима једноставно чудно кад је професорско дете или дете пандура антихрист. Дешава се и некако боде очи. У фазону, какав је овај педагог кад ни сопствено дете не зна да васпита.

Mudro zboriš!

ja sam jedno, jedino dete psihologa, tj. moje majke. otac mi predavo na fakultetu takođe. ja sam lepo ispala, kakva je ispala moja prijateljica iz mladosti, majka joj bila pedagog. ova mala bila i goticar, i metalac, i neki komunista sta vec ne... PRAVDA ZA DECU PSIHOLOGA!!!1 :D

Теже је своју децу васпитати но туђу.

ja sam lepo ispala, kakva je ispala moja prijateljica iz mladosti, majka joj bila pedagog. ova mala bila i goticar, i metalac, i neki komunista sta vec ne...

Требало је то умлатити, маму јој секташку.

Младеновић сениор је био војно лице.

Ova mala bila i goticar, i metalac, i neki komunista sta vec ne...

Ijuu, Bože me zakloni!

Младеновић сениор је био војно лице.

Победа! :)

Енд оф дискашн.

Bora Čorba stariji bio vojno lice.

Ја колико знам, био је шлосер Борин ћале. А?

Не знам за ћалета, али мислим да је кева професорка у гимназији, можда чак и директорка.

Ja znam neke likove kojima su starci doktori, i oni nisu baš svoji, a opet znam još neke kojima su starci doktori i nisu ni oni baš svoji, al su skroz normalni prema drugima.

Ја знам лика чији је ћале секретар у предузећу, а син завршио у затвору.

ja sam lepo ispala, kakva je ispala moja prijateljica iz mladosti, majka joj bila pedagog. ova mala bila i goticar, i metalac, i neki komunista sta vec ne...

Тај рад, ево може закључ!

Џими кобјаснијо, нема потребе даље да се шири ово, кад је сама идеја теме бесмислена.

Ја знам лика чији је ћале секретар у предузећу, а син завршио у затвору.

Ја знам лика коме су и ћале и кева нико и ништа, а син у затвору.

Kod nas liku ćale bio mafijaš i sad je taj lik u zatvoru. A ćale mu nije bio psiholog, ni vojno lice, al je znao sa ljudima.