![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
@natnat
ladno već 10 minuta gledam ovo i čekam ko će koga sjebati...
I sam sam se jednom samoizblamirao na ovaj nacin. U svakom slucaju, podrzavam DogEvu viziju. Kao covek sa vizijom, moram podrzati viziju pre svega.
Generalno, sva nasa proseravanja u momentima slabosti treba limitirati na ovaj nacin.
To je ta fora kako zajebati Bosanca?
S obe strane papirića napišeš - okreni drugu stranu!
A zašto ti ideš natnat?
Udaješ se?
možete de ma oterate al ne možete da me oterate
Udaješ se?
"Popoviću, meni ovo liči na bračnu ponudu."
Ја сам једном реко , "ако ми не вратите дефке одо" , кад су вратили вратио сам се ,лоло ....
Biće neta i kad se udam :)
Ali ko kaže da negde odlazim?
Ko je ta budala koja je L@kiju vratila defke??????
a Laki ne piše mnogo doduše ololo
...Mislim, stvaaaarno! :-)
Ali zato nekvalitetno ;-)))))
to je sve od suve rane. Kada bi se više jelo na kutlaču, ne bi ljudima padale misli o odlasku!
Mussashe kad si je editovo zadjni put ?
http://vukajlija.com/forum/teme/2225?strana=1
Evo kako sam ja otišao, pa me nije bilo više od godine. Morao sam ovo da napišem, pošto sam tada bio prvi po popularnosti i mod, a bila tada česta neka ona "samoubistva" autora (Canis Lupus i sl.), pa sam zato i otvorio tu teHmu! :-)
Evo kako se to radi...! :-)
Viš ti šta je gospodin čovek!
:-)))
sad mi žao što nisam napravi printskrin kad si skoro otišao zbog pobrisanog postera ili definicije i to fino napisao...
http://vukajlija.com/oprostajno-pismo-na-vukajliji
@buri
Mislim da nisi baš shvatio o čemu se radilo.
Ono što ne trpim, ali ni malo, je bahatost. Ovde nikada prema nikome nisam bio bahat, niko me ne mrzi i nikome nikada nisam odbio da pomognem.
Nemam duple naloge, nemam neki paralelni život ovde...ovde sam dobre zabave radi. Modovao sam na taj način i pre, sa tom nekom "filozofijom" kao sistemom ponašanja na sajtu, a i sada ću.
I ne, ne radi se o "mom" posteru.:-)))
Boli me dupe za poster, realno. Boli me dupe i za sve moje definicije zajedno, a ne samo za poster.:-)
...Samo sam shvatio da je Vuka postala drugačija, na meni neki lošiji način drugačija i to mi se tada nije svidelo nimalo.
A gde sam to "otišao"?
Pa kako priičamo sada ako sam otišao?:-)
Misliš, izlogovao sam se...
http://vukajlija.com/forum/teme/2225?strana=1
Evo kako sam ja otišao, pa me nije bilo više od godine. Morao sam ovo da napišem, pošto sam tada bio prvi po popularnosti i mod, a bila tada česta neka ona "samoubistva" autora (Canis Lupus i sl.), pa sam zato i otvorio tu teHmu! :-)
Е па јбг, што су те људи оплакали и направили фрку... Па види коју си сцену ставио на крај поста! хДД
Да сам тада био рођен, и ја бих те оплакао! х)