Teatralni odlazak sa sajta

1. ја бих отишао али немам где :/

2. Pa jel' dovoljno tetaralno za ovu temu ili ne! :-)))

3. Mussashe kad si je editovo zadjni put ?

uh..ne secam se..mnOOgoo velika obaveza, jer je postalo hit...veca obaveza nego maticar predrazinjo 8)))

4. Памтим ја то, мислио да ће Курд да оде заувек у Луксембург да воли Немице и заборави на нас...

5. http://vukajlija.com/nervozan-odlazim-na-spavanje/460774

http://vukajlija.com/vukajlija/313630

Sad stvarno idem i ja, moram da se spremim za sutrašnji odlazak, pa za preksutra, pa nakotar pa...

6. realno kurde, većina koja i ode teatralno ode zato što im je vukajlija drugačija, a povod je uglavnom kao i kod tebe...

i mojne sad to kud samotišao jesam se vrati... je l' te nije bilo neko vrijeme? jeste. je l' neko drugi koristi tvoj nalog? jeste i sad kao ova priča...

ovo ne sporim da nisi bahat, čak naprotivv vrlo si gotivan

7. Pa jel' dovoljno tetaralno za ovu temu ili ne!

То јесте! х) После Цариног одласка, ово је следећи највећи који знам. лоло
    И онај лик што се кобејновао и избрисао из постојања, обрисао све дефке и тако то... :Р

8. Bez Rokejndžel nema svrhe opraštati se. Kada se očekuje njen dolazak na temu?

9. e, e ..nisam u toku.. ko je otisao?

10. teatralni odlazak sa sajta je kao teatralni pad u sesnaestercu, klasicna simulacija

11. Bre ljudi...:-))))

Pa ja imam 4 banke, živim u pizdi materini, borim se za kintu kao ranjen divlji vepar za život(?), normalno je da ne mogu da čučim na Vuki uvek. Nisam tinejdžer! :-)

Doduše, sada se promenilo dosta toga, ne radim ni pola kao pre, lenčarim..ukratko "uspeo sam u životu, zavide mi sviiiiiiiiiiii!". :-))))
    Šalim se, naravno, sada sam se vratio zato što imam vremena, kao što sam ga imao pre kada sam bio aktivan, to je sve. :-)

A i dalje mi se povraća od trolovanja, ko i pre! :-)

12. Одлазим већ пар дана, никако да одем... :)

13. Криво је бре људима кад неки добар аутор није активан, ко што смо кукали за Абраксусом, сад кукамо за Мотиком и тако даље...

Иначе овде је већ три стране офтопика! Дајте неке опроштајне поруке, нешто!

14. http://www.youtube.com/watch?v=XiNlKO_7rKg

OSTAVI MI MAKAR SINAAAA

(pazite prvi komentar)

15. Ево сад стварно, имам 150 дефки, размишљам да ли да гурам још 50 или 150, а онда иђем овдален. Па оно, да најавим, лоло. :)

16. pa okacio sam ti ja temu na prosloj strani..

17. Idem sa sajta zato sto me modovi ne jebu ni dva posto! Sto bi Eva Ras rekla

Idi sad Izi, i ja bih trebo, al eto... necu :)

18. ja odlazim za Bg sutra, pa da se teatralno oprostimo, neće me biti možda do iduće nedelje i znam da ću vam faliti, ali ne brinite, vratiću se... zbog vas...

19. Мури, нећу одма' зинат! :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.