![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
С друге стране, опроштајна порука појединих аутора је била:
U afektu ljudi svasta pisu, i ja sam svojevremeno iznerviran cistom nepravdom na sajtu (underground grupa) psovao pisao svasta, pa se eto vratio...a mora se primjetiti da ljudi sve manje i manje borave ovde...
Da, nepravda... lol.
Faca je bojkotovao sajt tada. Međutim desilo se da su se njegovi i prohtevi još nekih članova među kojima sam bio i ja, veoma brzo uvaženi, te se čovek vratio posle 2 sata na sajt. Ako mislimo na isto.
Ima li neko veću pauzu od mene? Skoro godinu dana nisam bio na sajtu!
Nije to, Reme.
Abraxus.
Реме, оно је било негде 2009, не сећам се да си ти тад био на сајту. Изгледа да не мислимо на исто. :)
E moguće, ne bih znao. Ovo na šta ja mislim beše ove godine.
Tačno!!!! Na njega sam zaboravio!
Ti se poklopi usima, ne da mi se razglabati oko toga
Једног дана сви ћемо се смејати овим нашим изјавама и говорити: "ах, младост лудост, шта то беше вукајлија, звучи ми познато, и ди сам бре затурио лекове."
Kisitj :*
E i ja nisam bio 2 nedelje na sajtu. Doduše nisam teatralno otišao. A i okupio sam se sa nekim ljudima 2 dana nakon odlaska. Al' sam zato rekao Slavku da pusti buvu na četu da sam otišao sa sajta, zauvek. A ja snajperisao iz off-a da vidim reakcije. Mogu reći da sam bio prijatno iznenađen. Prekinuše autori razgovor o trećoj pakistanskoj ligi da bi se isplakali. Bilo interesantno.
Lol, Reme burazeru, ovo zvuci poprilicno nolajferski.
Реме, што си атеншн хор, дечко?
I Cara je otišao prilično teatralno, znao je da će fasovati trajni.
A i Lemaja je odlazila 2-3 puta.
Ima ih dosta.
E što jes jes Hugo. To stoji. Bilo mi dosadno. Jebiga Džimi, šta ću.
Au jebote...transverčina.
evo sam i ja na sajtu kol'ko 'oces, ali opet mi cudno kad vidim ovu ozbiljnost :)
Teatralni odlazak sa sajta je ko teatralno samoubistvo... Zamaju se potpuno slucajmi prolaznici na pola sata i niko se ne ubije.