Teatralni odlazak sa sajta

1. Ja odlazim od kada sam došla...

2. Kapiram da bio ovde mogao da padne neki Plavi Orkestar, taj neki rok fazončić. Nešto tipa "odlazim, sa Vuke putujem, Krstarici se radujem"...

Mada ne videh da je Kurd rekao da ide za stalno, reče čovek da ide na neko vreme. I nije plačipičkast post kao što ih je bilo. Što ne znači da ostali komentari na toj temi nisu.

Nego ko je beše u skorije vreme bacio kvalitetan hejt, onako interesantan, ostrašćen. Pa popio trajni. A sa tom namerom je i išao. Čini mi se da posle i odbanovan, i mislim da je Bušido. Ja se prevrnuh na taj post. Surovi zaključao temu ako se ne varam.

3. ZAŠTO SE MI OBRISALI DEFINICIJU I POSTER MAJKE VAM GA RASPALE MODERATORSKE?

PIČKE JEDNE SMRDLJIVE, JEBO VAS VAŠ SAJT, NEMATE MUDA, PEDERČINE, PA MI BRIŠETE DEFINICIJU A IMALA JE TRI PLUSA! ALOOOOO, TRI, STOKO JEDNA MODERATORSKA NOLAJFERSKA!

JEBITE SE I VI I VAŠ SAJT, DA SE NOSITE U KURAC PA IZ NJEGA U PIČKU MATERINU!

NEĆU VIŠE NI DA SE POJAVLJUJEM OVDJE!

PU!

sreten

4. Ја колико се сећам, Курд је имао један прилично театралан одлазак пре неколико месеци. Почетком ове године ваљда беше, не сећам се најбоље. Ваљда је обрисана дефиниција или постер била у питању. Мрзи ме да тражим линак.

ЕДИТ: Не видех да се већ причало о томе на теми.

Елем, ја ћу театрално да напустим сајт кад будем дошао до 500 дефки. Што је много, много је. А и матор сам више да се играм овде са клинчадијом.

5. А што постављате себи неке циљеве или границе? Будите док вам је занимљиво, док имате с ким да се зајебавате и тако то...

6. Енеми, фазон је што је још мало шта занимљиво.

7. А што постављате себи неке циљеве или границе? Будите док вам је занимљиво, док имате с ким да се зајебавате и тако то...

Мени је престало да буде занимљиво крајем 2009. године. Ово сад је све силовање, долазим на сајт, а не долази ми се. ДОбар део кул људи с којима сам се зајебавао више није на сајту. Дај макар да заокружим број дефиниција на неку цифру и крај.

8. Dzimi, a onda ti neki mod za 15 dana obrise defku, zato sto vec ima neka bolje definisana... I sta ces tad? :)

9. E neki dan je neko odlazio teatralno sa sajta, kad ono, marijanap ili tipa che vu, su bili u fazonu ''NEMA TATRALNOG ODLASKA SA SAJTA ''. Mislim haha, sta je to, kao nova politika?

A i gotivio sam to uvek da citam.

10. Hugo, prvi post teme. :)

11. :ponovo prilično teatralno odlazi, pošto se već obukao da izađe do kafane:

12. Dzimi, a onda ti neki mod za 15 dana obrise defku, zato sto vec ima neka bolje definisana... I sta ces tad? :)

Није искључено, али ваљда неће. Ја никад нисам бившим модовима брисао старе дефке, ма колико оне биле срање, мислим да је то и део Каизенове захвалности људима што су волонтирали да буду модови.

E neki dan je neko odlazio teatralno sa sajta, kad ono, marijanap ili tipa che vu, su bili u fazonu ''NEMA TATRALNOG ODLASKA SA SAJTA ''. Mislim haha, sta je to, kao nova politika?

Језоња/Јежоња, како већ. Ја узео и откључао ту тему, па је опет закључаше. Капирам, ако се већ опрашта човек, да је фер да и остали напишу по коју...

13. a ja odo jer mi je ostao jos minut u igraonici

14. Језоња/Јежоња, како већ. Ја узео и откључао ту тему, па је опет закључаше. Капирам, ако се већ опрашта човек, да је фер да и остали напишу по коју...

Sinko, 'ajde skoncentriši se, pa probaj ponovo. :)

15. :ponovo prilično teatralno odlazi, pošto se već obukao da izađe do kafane:

Курде, брате...
    Зашто ти је толико тешко да признаш да си ономад испиздео због обрисаног постера, отворио тему тако испиздео, да си хтео ТЕАТРАЛНО да одеш заувек, ал' си ипак сконтао да је у афекту, па си се вратио и појео, д'извинеш говно. Нико те не осуђује, дешава се. Буди лепо искрен, не капирам зашто глумиш кулоћу, кад оно уопште није било кул.

Јеботе, па и ја сам двапут одлазио са сајта јер сам био попиздео. Додуше, није било театрално. Први пут сам само послао ПВТ Каизену да ме размодује, ишло су ми на курац неки модератори а и сајт је сморио, то је било 2009. и није ме било 2 месеца на сајту. Други пут почетком ове године, е ту су мало пале неке прозивке и пичкарања на модфоруму, па сам се сморио и није ме било два месеца.

Дешава се, понављам.

И Фацафаца ономад оде и врати се као да ништа није било. :) Тај одлазак ми је омиљен.

16. Sinko, 'ajde skoncentriši se, pa probaj ponovo. :)

А Зевоња, у пичку материну, мешам их. :)

17. A dobro, jeste im zvučno sličan nadimak. :)

18. Pa to, gotivno je kad neko odlazi da i ostali napisu po nesto. Posle kad se taj neko vrati je jos smesnije. Al to mi nije bilo jasno, skocise svi, NEMA TOGA, ko da je ne znam sta.

19. Odlazim! Postalo je previse lično.
    Idem jer mi biće, ničem drugom nije više vično.

Odlazim jer mi soba miriše na vonj.
    Odlazim jer i ja smrdim k'o konj.

Odlazim jer ne jebem već poprilično dugo
    I sve to zbog naslovne, ah živote, tugo.

Odlazim i zbog jedne curice sa četa,
    zbog koje sve više zaličih na decxka.

Odlazim i ja jer postao sam kreten,
    Iz ogledala mi često, iziskače sreten.

Putujem, napuštam, ovo tužno kolo...
    lolo.

Kolfild :(

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.