Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jel mogu ja da jebem, ako se ne brijem redovno?
http://gifsforum.com/images/gif/creepy/grand/77418522-weird-.gif
http://www.youtube.com/watch?v=zeb7TNrOOvM
Znači, samo priđem ribi i ponavljam "ispuniću kasnije". To je nešto kao ono iz Dextera - omle du fromaž?
Zajebali smo se dube da nismo postovali sad bi se samobanovo jbg
LOK?
ispuniće se kasnije
PIČKA
Ispuniću kasnije.
GLUP SI?
Ispunio odavno.
Sviđa mi se ova igra
Sedmica na lotou
ispuniće se kasnije
nemoj da ste okrutni decxko je bloger
Испушиће га касније.
DOŠAO U LEGLO RASNIH JEBAČA DA DIJELI SEX I GRAD SAVJETE!
ISPUNITE DA ODMAH!
Ne spemujte dojaja igru
Evo jedna navijačka da budem u trendu lolo
ispuniće se kasnije
Ево превод за оне који нису разумели уводни пост. Не морате да ми захваљујете.
மற்றொரு நாள், மற்றொரு seka
இல்லை மிகவும் நீண்ட, அது இருக்கிறது பற்றி எப்படி இன்னும் அழகாக பாலியல் பல உறுப்பினர்கள் என பெற எளிதான வழி.
என் நீண்ட உள்ளன மற்றும் நீங்கள் வாசிக்க என்றால், நீங்கள் கவலைப்படுவதில்லை, ஆனால் அது ஏற்கனவே redovoj அடிப்படையில் ČITAŠ இங்கே நடக்கும் முக்கிய வேண்டும் என்றால் நீங்கள் வாசிக்க முடியாது.
ovo je jebeno dobra fora!
ban zbog spema
ispunice se kasnije
Ja od kad sam poceo da slusam Rada Lackovica s tim problema nemam, pridjem joj i kazem joj cuvene stihove sexy seke, a kasnije JA ISPUNJAVAM!!!
Prvo pravilo: Nauci se da skupljas korpe. Sa korpama koje budes pokupio moci ces da otvoris MEGAMARKET. Boli te kurac.
Drugo ali i najvaznije pravilo: Ne postoji zena, ma koliko debela, brkata, odvratna bila koju ne bi jebao i otkinuo od kurca.
Trece i najvaznije pravilo, bar dok se ne uhodas: Zajebi lepe ribe, ruzne su blago.
Cetvrto: Opijaj se slobodno, ne mozes bas da jebes gabora na suvo. ALI! Napi se taman toliko da umrtvis onaj prvi refleks za povracanje kad ljubis i obljubljujes ruznu, ali toliko da i dalje moze da ti se digne.
V: Smej se.
AAAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAH jebote
Тачно у подне!
Ајде Валујеву или дели савете или иди јури јетија по сибиру.
http://gifsforum.com/images/gif/yes/grand/easy_rider_yes_gif.gif
Валуев брате легенда си. Сад прочитах савете. Предлажем сваком. Поготову људима који хоће да се извуку!