Jos jedan dan, jos jedna seka
  • Dub

Jel mogu ja da jebem, ako se ne brijem redovno?

• Луди Чак

Znači, samo priđem ribi i ponavljam "ispuniću kasnije". To je nešto kao ono iz Dextera - omle du fromaž?

• dusan1001

Zajebali smo se dube da nismo postovali sad bi se samobanovo jbg

• Dub

LOK?

ispuniće se kasnije

• YouCantHandleTheTruћ

PIČKA

Ispuniću kasnije.

• Луди Чак

GLUP SI?

Ispunio odavno.

• dusan1001

Sviđa mi se ova igra
    Sedmica na lotou
    ispuniće se kasnije

• Bojan extream

nemoj da ste okrutni decxko je bloger

• shitbrix

Испушиће га касније.

• kizo

DOŠAO U LEGLO RASNIH JEBAČA DA DIJELI SEX I GRAD SAVJETE!

ISPUNITE DA ODMAH!

• dusan1001

Ne spemujte dojaja igru
    Evo jedna navijačka da budem u trendu lolo

Go crvene zvezde
    ispuniće se kasnije

• Сантјаго Коровјов

Ево превод за оне који нису разумели уводни пост. Не морате да ми захваљујете.

நான் நீ அவர்கள் "அறிவு" பகிர்ந்து கொள்ள தீர்மானித்தேன். மீண்டும் நான் உங்கள் போல இந்த தலைப்புக்கு நான் இங்கே பெரும்பாலும் இளைஞர்கள், பார்வையாளர்களை கொண்ட மக்கள், ஆனால் மிகவும் முக்கியமான யார் என்று நம்புகிறார்கள் ஏனெனில், நான், மன்றத்தில் vukajlija மதிக்க. அதனால் என்ன நடக்கிறது என்று.

மற்றொரு நாள், மற்றொரு seka

இல்லை மிகவும் நீண்ட, அது இருக்கிறது பற்றி எப்படி இன்னும் அழகாக பாலியல் பல உறுப்பினர்கள் என பெற எளிதான வழி.

என் நீண்ட உள்ளன மற்றும் நீங்கள் வாசிக்க என்றால், நீங்கள் கவலைப்படுவதில்லை, ஆனால் அது ஏற்கனவே redovoj அடிப்படையில் ČITAŠ இங்கே நடக்கும் முக்கிய வேண்டும் என்றால் நீங்கள் வாசிக்க முடியாது.

• sedplas

ovo je jebeno dobra fora!

ban zbog spema
    ispunice se kasnije

• dzoni auditore

Ja od kad sam poceo da slusam Rada Lackovica s tim problema nemam, pridjem joj i kazem joj cuvene stihove sexy seke, a kasnije JA ISPUNJAVAM!!!

• dusan1001

KAKO?

Prvo pravilo: Nauci se da skupljas korpe. Sa korpama koje budes pokupio moci ces da otvoris MEGAMARKET. Boli te kurac.

Drugo ali i najvaznije pravilo: Ne postoji zena, ma koliko debela, brkata, odvratna bila koju ne bi jebao i otkinuo od kurca.

Trece i najvaznije pravilo, bar dok se ne uhodas: Zajebi lepe ribe, ruzne su blago.

Cetvrto: Opijaj se slobodno, ne mozes bas da jebes gabora na suvo. ALI! Napi se taman toliko da umrtvis onaj prvi refleks za povracanje kad ljubis i obljubljujes ruznu, ali toliko da i dalje moze da ti se digne.

V: Smej se.

AAAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAH jebote

• _

Тачно у подне!
    Ајде Валујеву или дели савете или иди јури јетија по сибиру.

• Сантјаго Коровјов

Валуев брате легенда си. Сад прочитах савете. Предлажем сваком. Поготову људима који хоће да се извуку!