Prijava

Ovaj šmo, enciklopedija fudbala

Šmo je Giford Klajv, ko zna razumece

Tražio sam u sveetanje dana

eee arsenale bedni

Šmo ti znaš sve, ko je uveo u modu ovo da akcija kreće pasom golman - centralni bek? Nagledao sam se golova posle tih užasnih pasova ove sezone, nenormalno mi da vrhunski timovi to rade i očekuju da nikad ne zaseru.

Otkad su uveli pravilo da mogu saigrači golmanovi da uđu u 16 prilikom izvođenja gol auta krenuli su timovi da se kurče tako da iznose pas igrom umesto da preskaču vezni red jer su kao veće šanse da zadrže posed. I naravno ovi pederski tiki-taka treneri kao Gvardiola i njegovi izrodi su jedva dočekali tu promenu pravila da više nikad ne mora da izgube loptu. Rizik je naravno veći jer dobrim presingom protivnik ako oduzme loptu ima stopostotnu šansu na izvolte, ali kad imaš golmane koji su dobri na lopti kao što je Ederson na primer koji pogađa bekove u oko posle povratnog pasa onda možeš tako da igraš i da napraviš višak i maltene kontru. Ni meni se lično ne sviđa, ali jbg, ako imaš odgovarajući igrački kadar, logično je da ćeš to da radiš. Kao u PES, gol aut nikad izbijanje, uvek pas.

beše mi milo što će arsenal da usere ali sam se onda setio da će da osvoji siti

Šmo, dobro objašnjenje

tiki-taka treneri kao Gvardiola i njegovi izrodi

tikataka izdominirala fudbal ostalo upamceno kao era total fudbala debeli gosa iz bora kaze da je fake

Ok

Ali ovo

Kao u PES, gol aut nikad izbijanje, uvek pas

kao u pesu ahahahahah

браво за арсенал треба ипак играти Х на свом терену против тима који је испао из лиге хахахахаха

Da Šmo, u suštini i ja sam povezao sa Gvardiolom odmah. Al ono kad pogledaš, nije da sad timovi koji igraju tako postižu nešto dramatično mnogo golova, a primaju ih baš dosta. I ako prodju tu prvu liniju i izgube je na sredini, velike su šanse da dobiju golčinu jer ovi su odigrali visoki presng i već imaju masu igrača u napadu. Ja sam branio, ćale, stric i deda golmani takodje - vraćati loptu golmanu je kretenski potez, sem kad nema drugog rešenja, a golman i odbrana da započinju napad to je tek idiotizam par ekselans. Nije ni čudo da više nemamo dobre špiceve, ne trebaju nam. Bobo Vieri, Adriano, van Persi, Anri...Fale jako ti igrači kojima si mogao da durneš loptu napred i da naprave pometnju. Haland nije ta klasa ipak, a i Siti to ne forsira. Tikitaka ne radi protiv trenera koji znaju fudbala.

Играти Икс хехе не правите се енглез госн каменофиле
гледам бајерн мајнз губи бајерн 2 1 а кан и салихамиџић се само врпоље мрште гледају на трибини хахаахха а схасан изгледа као командант бошњачке војске

Zašto si morao da izmalerišeš saće preokrenu pre kraja

3 1 хасан добија отказ и ногу у главу од дер титана

Pogubio se Bajern, i Švabe generalno. I Nemci kao narod, Nemci pate, strašno pate, imaju tu mazohističku crtu paćeništva. Moraju u nečemu da prednjače, ranije su bili ubermenšn, no to im se obilo o glavu i sad glume veće katolike od pape, što im niko ne traži. Jednom rečju ne znaju kako da žive sa svojom istorijom i sad gledaju da budu najliberalniji, najčovekoljubiviji, najinkluzivniji itd. Bore se za ljudska prava i slobode po kojekakvom belom svetu, brane demokratiju i poredak, naseljavaju se migrantima itd. Ta pošast nije mimoišla ni jednu strukturu, pa tako ni fudbal.

Baki nemačku ligu čini još 17 klubova nije taj kurčevi bajern sve i svja, ničija nije do zore gorela pička vam materina udrogirana sad ste naši