Фудбал

1. То би можда јурио неко наслеђе да је у Лидсу, ваљда навија за њих (ћале му је играо тамо исто и већи је као играч Лидса него Ситија, додуше у Ситију су му повреде колена скратиле каријеру), ал' јбг, осим ако не промене власнике тешко да ће заиграти тамо, тако да није нереално да буде као Ибрахимовић без обзира колику му плату ови понуде јер има клубова да финансијски испрате Сити....

2. Kakav talenat i kakva priča, neverovatno. Bukvalno najveći potencijal koji se nikada nije ostvario, naprosto jer mu nije bilo stalo. https://www.youtube.com/watch?v=DiW8ZRFilvM&ab_channel=MatigolVidz

3. Najbolja brada u fudbalu bez premca

4. Hatem Ben Arfa je najveci neostvareni talenat

5. Dario Hubner je najveći neostvareni talenat

6. Bojan Krkić je najveći neostvareni talent

7. Luk Nilis je najveći neostvareni talenat

8. Jari Litmanen je najveći poluostvareni talenat

9. Rendom južnoameričko ciganče od 13 leta za koje Real iskešira 20 miliona svako par godina je NNT.

10. Perica Ognjenović :)

11. Ja sam u menadžera 04 kad sam birao ajax prodao Snajdera i Van der Varta jer sam mislio da su sranje igrači i gradio sam tim oko Viktora Sikore i Toma Soetaersa.
    AMA

12. Hahaha e to je baš za AMA

13. Ja sam u menadžera 04 kad sam birao ajax prodao Snajdera i Van der Varta jer sam mislio da su sranje igrači i gradio sam tim oko Viktora Sikore i Toma Soetaersa.
    AMA

какав данак неискуству

Москардели де год да је игро кидао са головима нема шта
    Господин Ројстон Дренте

14. Urbi Emanuelson, Vurnon Anita, Hedwiges Maduro, Džoni Heitinga, Nikolae Mitea, Edgar Manucharyan, Markus Rozenberg, Kenet Perez, Kenet Vermeer eee

15. Nikola Grubješić

16. Šmo kako se zvao onaj jedan gruzijac što je dao tipa 40 golova u jednoj sezoni te bedne lige, prešao u Glasgov ili Seltik i tamo zgasnuo?

Imam flešbek neki da je valjda postojao

17. Nil Melor i Frensis Džefers parada golova

18. Zahvaljujem, to je taj, iako sam malo pomešao brojeve

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.