Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
aj ne seri caro
Jbg celte spika ti se svela na taj koncept
to sto ti sve mozes da svedes samo na nivo naslova u klix.ba i samo po tome da lupas, to je brate tvoja ogranicenost. ide na kurac malo
Videli su svi sta si pisao jbg, aj oko vacce razumem ljudi su podeljeni al ovde je izleteo tvoj malogradjanski new age stav mada i ranije si ga furao, al ovde je bilo preocigledno
I da je rekao ti sto ti mislis da je rekao, treba pisati po arapima, niko normalan ne voli tu gamad
znam, sa tobom je zajebano da se prica, jer 2cm ispod povrsine ne vidis, iskljucivo crno-belo, sitnicarenje, stereotipi i besomucno trazenje potvrde tih stereotipa.
malo malo, pa udjem u razgovor sa tobom pa se setim tog, umesto da cutim da se izlupas pa nesto drugo ja upadnem u ta govna sa tobom, a ti naviko da plivas tu opasno.
cara, moderni diogen, ostrog uma, dobija svaku debatu pred selskom prodavnicom, ljudi ga gledaju misle prolupao covek jbg.
Da trebao sam da konfirmujem tvoj stav da arapima treba da oduzmemo pare jer pajsad 'imali su srece' onda ne bi imali ovu diskusiju
Treba im oduzmemo pare jer su retardi, izvadi taj obrezani arapski kurac iz ustiju
da, jer to sam reko, epikure idjoski
Kada ih oglobimo forvardovacemo smoklji pare da ga malo manje muce zuti vlastodrsci
A što šmoklja i galantni mrze arape, nisu svi arapi takvi, da ste bili malo po Omanu, Kataru pa da vidite kako se fino živi, ajd kapiram to krstaski ratovi, ima neke netrpeljivosti od ranije al bagdad damask bejrut pa to su bili svjetski centri da huni nisu razjebali bagdad sad bi isao tamo da studira celt a ne u irsku
ha ha
Ko voli arape u kuci mu bili
Sad sve vise srba koji su vidjeli te muslimanske zemlje su u fazonu “nisu losi ovi muslimani jebemu” ali ima mnogo zle krvi od turaka sto je ostalo pa onda islamske zemlje = tiranija i zlo + zapadni mediji sto blate taj dio kao ne postuju ljuccka prava pa im zacepi usta Alijev kad kaze “a sta ste vi uradili Asangeu?” Checkmate atheist.
Pazi ne gotivim ja arape po difoltu ali islamska kultura je mnooogo gotivna i svi ti gradovi imali su i imaju vecu ljepotu od nekog Berlina ali jbg nije moderno gotiviti taj vajb.
Pogledaj samo Španiju, Kordobu al smetala munara šugavcima pa protjeraše i jevreje i muslimane pa sad se kupaju u truhlom paradajzu to su ti neki festivali zapadnih vrijednosti valjda
Pardon VALDA
E da se srbima desila nafta kao saudijcima drugacije bi mi razgovarali
Tuzna realnost: smoklja bi napusavao svakog ko pokusa da izbusi busotinu u svom dvoristu sa recima PA JEL SVI TREBAJU DA KOPAJU BUSOTINU MAJMUNE JEDAN
Ima zlato pati za naftom o jebem te svete
da je bilo ko od muslimanskih naroda umesto beduina dobio uticaj koji imaju beduini, muslimani bi imali drugaciji dojam u zapadnom svetu. i drugacije bi izgledalo ono sto se racuna danas u trve muslimanstvo.
Nije to tužna realnost samo zato što si ti rekao da je to tužna realnost. Tužna realnost je nešto daleko drugačije od toga jer si ti imbecil.