Фудбал

1. nije to nesto toliko strasno ko sto pricaju. placas zdravstveno i oni ti placaju troskove, koji su ogromni jer sistem takav. racunas na to kao na dodatni porez.

problem je da imas/cuvas/skolujes decu tamo, ili da osiguras sebi penziju, zivot, jedno, drugo, mnogo mora razmisljas o svemu sve vreme, do najmanje sitnice ne mozes se opustis, tipa pusti, bice u redu.

to mi ide na kurac tamo, prvo na poslu nemas uopste odmora, promovise se to rintanje, a kad dodjes kuci, samo neki poslovi oko finansija, biraj skolu placaj skolu, proveri osigiuranje, namesti ovo, udesi ono, proveri porez, nekako stalno napeto nesto, ne mozes se opustis nikad, ima milion stvari koje sam mora radis i pazis dokle god si ta njihova srednja klasa.

jedini izlaz iz tog je da ili odjebes sve i spadnes na nivo sirotinje, sto ces brzo ako se opustis, ili da budes mnogo bogat da moz da platis ljude da sve ovo rade umesto tebe.

tako kazu bar. to je ono sto cenim kod svajcarske/evrope. pri cemu i kod svajcarske malo vuce na to USA, i to su stvari koje mi idu na kurac. al opet mnooogo bi mi vise isle na kurac tamo.

2. mnogo mrzim taj pristup: "potpisi ovde da prihvatas eventualne posledice lecenja" koji je tamo za svaku jebenu sitnicu, ne samo za medicinu.

supickumaterinu, jesi li ti doktor ili ja?

3. previse izbora i mogucnosti vremenom postane isto kao da nemas uopste, uz dodatan osecaj krivice da nesto radis pogresno, to da znate.

4. A ne znam Celte, gadno to - tolike pare, a oko tebe sve sam pesak i nešto malo žena. Mora čovek da zastrani, neizbežno je.

5. »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
    prvo na poslu nemas uopste odmora, promovise se to rintanje
    ««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««
    Ринтања је одувек било, само било је и претње од комунизма неко време, па су морали да олабаве док опасност није прошла.

6. »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
    ŠKK
    ««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««

7. Ljut neki trol

Saće Caramele pričati po selu da te iznavlačio i izmanipulisao.

Kamen oko noge i u Ženevsko jezero, nema ti druge, Celte.

8. Bio sam danas u BG a onda se ovo desilo »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

9. ili onako kao na twiteru

Prolazio sam danas kroz sabac 1/10
    »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

10. ta sta mi pricas to, taman sam zaboravio, nasrdih se opet

11. Ono sam Kelte napisao jer pašin ćale je već 25+ godina tamo, otišao prvo u klasika, Čikago.
    Otišao odavde kao priučeni najobičniji keramičar od 5 godina staža sa srednjom školom, iskoristio poziv nekog drugara pa zapalio tamo.
    Sad živi na relaciji Las Vegas - LA gde ima solidnu kuću u svom vlasništvu. Pokrenuo svoj keramički biznis, ima radnike svoje. Sarađuje sa kompanijom koja postavlja one holivudske star pločice na bulevaru zvezda. Da mi nije pokazao fotke i klipove rekao bih mu da kenja.
    I ima baš baš solidnu kintu čim mu nije bio problem da izdvoji 20k dolara kao svadbeni poklon sinu i snaji tj mojoj svastiki i put na Maldive za medeni mesec

12. Mislim, rekao ako si pglu za život nema šta da tražiš tamo.
    Ako si iole zdravorazuman i normalan čovek koji zna kad treba da zapne a kad da popusti odnosno da se snađe, nije problem

Mada to generalno važi svuda

13. Gdje si nik’o, tu rasti

14. Meni simpatično kad ljudi pričaju kako je neko uspeo u Americi (živi normalan život lol) i kako se tamo - može. Naravno da se može kad crpe pola sveta i dovlače sve što mogu, pa je masa stvari jeftinija nego ovde. Žive dobro. Zadješ u unutrašnjost i vidiš kako žive tamo i do koje mere su civilizovani.

15. Sve se svodi na pare i iskljucivo to.

Pitanje svih pitanje je gde avg srb sa svojim znanjem 3 razreda sss strucne spreme moz najbolje da prodje. E to je zemlja snova

16. Austrija, Beč konkretno. Bukv. šta god da radiš možeš da živiš ili solidno ili dosta dobro. Ako nećeš da radiš, a možeš da se grbaviš na socijali (nije komplikovano) možeš da dobiješ tih 800e koliko daju (možda 850), od čega stvarno možeš da platiš gajbu, račune i hranu - dakle život. Za resto možeš da valjaš gandžu ili odradiš tu i tamo neki poso na crno, što naši ugl. i rade. Ako ne znaš ništa da radiš, grad će te naučiti, pošto imaš gomilu kurseva i zanata besplatno. Jezik možeš naučiš besplatno. Sve to + je grad još uvek jako čist, vazduh je iznenadjujuće čist, voda najkvalitetnija u Evropi mislim, grad uredjen i funkcioniše (institucije, prevoz itd). Lep grad, ljudi iz oko 170 zemalja žive tamo.

17. https://www.klix.ba/sport/nogomet/saudijska-arabija-postaje-nova-nogometna-evropa-ko-ce-jos-put-istoka-za-ronaldom-i-benzemom/230622056

Obistinjuju se noćne more šmokljine

P.S. Oprostite na člancima s klixa, to mi u browseru sačuvano pa najprije tamo idem. Vuzi OPREZ.

18. Bozja nepravda ne samo prema smoklji, vec i iranu i ostatku planeta

Novac od co2 trose da bi tamoneki benzema triblao

19. Nisam ja reko da je nepravda duvajte ga. Drago mi je da ograničeni fudbalerčići eksploatišu zaostale kozojebe i otimaju im basnoslovne sume novaca.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.