Фудбал

1. Jel hulk sam sebi dao taj nik ili ga je usralo da se tako preziva i identicno izgleda. Kao runi i srek, samo sto se ipak preziva runi

Jbt koliko je bedno da licis na sreka a kul da licis na hulka

2. Живанилду Виеира де Соуза mu je ime, nadimak dobio zato što liči na Lu Ferigna koji glumio Hulkaru.

3. Lici na strip hulkaru jbg. U svakom slucaju hulk luk>srek luk

4. Mislio da još mlati debele pare po Kini

5. U Kini je partija banovala takvo ponašanje, Arapi to neće uraditi. Pitanje je trenutka kada će krenuti da dovlače ozbiljne talente tamo i nude ozbiljnu lovu, sumnjam da će klinci to odbijati. Videćemo. Uostalom što da ne, još jedno tržište se pojavilo.

6. Bukv rispekt za ove arape sto su pokupovali celave prevare i ostale istorijske evropske vrednosti po engleskama i francuskama

Ali to praviti kod kuce nije dobro jer nemas takve imbecile od navijaca koje prate svoj omiljeni klub iz kvarta a sve ih kupio random seik, amer ili rus.

Sa tog aspekta navijanje za twinse ima debelog smisla jer iza nasih i dalje stoji drzava, narod mafija sta god

7. Nisam znao za ovo kako je Hulk dobio nadimak, sad ima smisla više

8. Aj sad cela fora sto mu neko reko e vidi ti si halk batica e vazi tebra ja sam halk stavi mi nazad halk na ledja ja sam HALK izgledam ko halk a zovem se givanildo vieira de sousa

Lejm loma al opet vezano za runija, da je halk licio na sreka sig na dres ne bi stavio srek 10

9. Brate brazilac je, mononimski nadimci su tamo nešto najuobičajenije, mislim jebeni PELE, Edson Arantes do Našimento, niko ne zna sa stopostotnom sigurnošću odakle mu taj nadimak, spominju nekog prosleratnog fudbalera koji je bio popularan pa klinci tako zvali i ovog kad su se kao deca igrali.

10. Da ok imamo i mi piksija al se nikad niko nije oseljacio na tom lvlu da stavi nik na dres, posebno ovaj tard lvl.

Bukv sam bio ubedjen da mu to prezime jbt. Ok, pele nije neki superheroj ali hulk je vec varijanta da stavis spajdermen ili kauboj jbt

11. He received the nickname "Pelé" during his school days, when, it is claimed, he was given it because of his pronunciation of the name of his favourite player, local Vasco da Gama goalkeeper Bilé, which he misspoke, but the more he complained the more it stuck. In his autobiography released in 2006, Pelé stated he had no idea what the name means, nor did his old friends.7 Apart from the assertion that the name is derived from that of "Bilé", the word has no meaning in Portuguese.

Jedan od najboljih ikada ostaće upamćen zauvek po rendom nadimku iz osnovne koji je dobio tako što su ga druga deca zebavala jer nije umeo da izgovori kako treba. Fascinantno iskr

12. Da jbg bukv, pixi i pele nadimak iz detinjstva.
    Ok aj nadji info u kom momentu je halk postao hulk, ta neka fora bukv nije isto ako si magarac prihvatio sa 20dina ili ti je nadimak iz kraja od 7e. Ta neka razlika ako si true kad vec cepidlacimo

13. Kaže internet da ga ćale tako prozvao kad bio mali, dal je već tad bio ovako razbacan to nećemo znati

14. Rispekt varijanta. Iza svakog velikog sportiste stoji po neki srkson

15. meni nadimak na kanteru bio kleo po kleversonu kordovi kleu, i dalje imam par drugova iz detinjstva koji me tako zovu a isto pojma nemam šta znači

16. хулк док је био у русији на дресу му писало халк

17. хулк узо титулу са атл минеиром кида лик

18. хулк док је био у русији на дресу му писало халк

secam se kad sam gledao dokumentarac soviet storm o ww2 rusi na raketama pisali "ПО ГИТЛЕРУ" jer valjda ne pisu bese H ne mogu se setim, uglavnom odmah mi palo na pamet da umesto халк pise галк џд

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.