U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
znam taj jezik poprilično dobro i ni meni još nije jasno kako to zašto to, ali imaju slovo "х" i može se koristiti, no ipak im je draže turati г.
da taj rad, na trenutak reko mozda sam se istripovao da sam to uopste video ali eto i ti si potvrdio
inace to sam primetio i razgovarajuci sa nekim ruskinjama hehe
inace da, iz nekog razloga je njima presmesno kad vide natpis APOTEKA, bukv sam upoznao tone rusa dolje i svaki drugi se kikoce na to, to mi je isto misterija
галк ахахахахахах
саћу се потпишем на вуки галк
профе чуј ме
Šmo jesi znao za ovog susjeda? https://www.youtube.com/watch?v=uSOrxI53w5k
E jesam odgledo sam pre neki dan baš iskočilo mi ovo u recommended https://www.youtube.com/watch?v=LThVFRkf3K8
fascinantna priča realno
način na koji je skončao je bedara
Da taj sam i pogledao prvo. Pa nije realno, završio je čovek kao Gaudi, Diogen...Genij koji je iznad života na neki način, pogotovo iznad fudbala. Drugar mi je bio dosta dobar basketaner kao klinac, pokazivao mi nekog čiču alkosa koji je otkrio Bodirogu, i još pregršt kojekakvih potonjih legendi. Bodiroga ga čak odveo bio u Barselonu da trenira klince, medjutim, ovi ga posle dva meseca oterali - čovek se napije, ne dodje na trening itd. Sve sjebao, živeo bio kod prijatelja u garaži. Drugar nadje slike njegove u toj garaži, sedi u nekakvom plavom mantilu i gleda košarku na nekom mini televizoru i kaže - eto, mislio bi klošar, a ovaj čovek se razume u košarku kao retko ko, ikada...Čovek mit bukvalno, u tim nekim užim krugovima ljudi koji baš poznaju sport, al šta vredi. Riznić isto matori, što je igrao u Mačvi, trebao da ide na neko prvenstvo sa represtacijom Juge, napio se i nije otišao na avion. On je kažu isto jako mnogo obećavao, ne znam, gledao sam ga na malom fudbalu samo kad je već bio 50 prekoračio uveliko.
Kad već pričamo o tim “usranim sudbinama i nadarenim ljudima”, živio je čovjek u našem gradu, beskućnik malo lood, lik je svaki dan u istom periodu dolazio na školski teren jedne sarajevske gimnazije, šutao na gol i stalno pogađao prečku s različitih distanci.
Znalo se okupiti raje da ga gleda jer je dolazio onako predveče kad nema nastave i jedne prilike smo ga gledali nekih 15-20 minuta, za to vrijeme nijednom nije fulio prečku.
A megvajeru nudili 10mil samo da ide
Mada bukv vidim da se inter resio ovog brozovica i svaceg neceg samo da bi vratio lukakua koji se debelo izmegvajeriso u finalu ls
Pa što nije pogađao golove majmun
Hahah dobar edit lololo
skoro kolko i ja iskr
Editovololo
анћелоти тренер барасила
енрике тренер псж
E imam jednu defku o tome al neću se reklamiram to je pederski
vuglajte "nikotinski basketaš" valda se tako zove u search baru
Fake news za mr ancelotija. Odjebo brazil pre par dana
https://vukajlija.com/nikotinski-basketas/641577
Evo je, fino ovo manijace
Ta spika se svodi na dobrog zonglera koji guzicom i vratom pimpluje celo prepodne al jbg nikad se nije oprobao na terenu min 50x100
U narodu se to zove cirkusant
Mada i za ta sranja su osmislili takmicenja priredbe, sad je raspoloziv i yt tik tok i ostalo.
Bukv vreme je takvo da mozes da budes profos i u nebitnoj alternativi, kao ovi gejmeri za pare