Prijava

Pa tu nas je iscupao max i na jos par tekmi.
Failovo je tu i tamo al igrao je srcem a ne glavom, sto se danas izuzetno ceni

Prekjucer apel navijacima zrinjskog da ne vredjaju borjana na nacionalnoj osnovi lol moras stoku uciti ponasanju

Edit. Cara mi tu nešto kmeči o borjanu pa da mi ne ostane komentar na drugoj stranici

Prekjucer apel navijacima zrinjskog da ne vredjaju borjana na nacionalnoj osnovi lol moras stoku uciti ponasanju

I tu je ispao dingospow, nafalio ih posle tekme kae super navijanje haha

Ne brini bratex pliduu ispostovao sam ti koment da ne kmecis kako ti je post ostao na prosloj strani lololo

Kmecanje - sirok pojam na vuki

igrao je srcem a ne glavom, sto se danas izuzetno ceni

-1

E da da mi ne pobegnes, cuo sam da si na otoku nista ne javljas

Esi kabriom zapalio ili limenkom sto je sig sig je, slan vazduh bura da ne nagrize delove kokpita, rucke sta ako so udje u mebl kad se oznojis grize ledja. Bolje ne odvojiti cavu na moru nego kmecati posle kako je so unistila enterijer

Poluotok ekšli.

Sa svojim sam autom narafno, kabrio nije moj a i ima smisla to sto si naveo sve nea sta

Leto gospodnje 2023 pliduu kabrio statistika:

u posedu: 60-80 dana
predjeni km: 25-40
broj pranja: 4-7
odvojena cavetina: 0

kmeeeeeeeeeeee

Caro to vama bumerima bi dobro dosao kabrio da lovite klinke, ja sam u cvijetu mladosti mogu i na biciklu da lovim lololo

Haha e moj pliduu, mozes da uzivas u kabrioletu ali ne mozes da uzivas u kabrioletu

Cara imas li vozacku uopste? Odajes vajb nekoga ko ne ume da vozi

Ma jebo kabrio, bolji moj vijakl

I ja sumnjam da Cara vozi, toliko godina na sajtu da se nije oglasio na temi automobilizam, zabrinjava

Cara tip coveka koji kola deli na kabriolete i nekabriolete

Galantni kosovac
Cara imas li vozacku uopste? Odajes vajb nekoga ko ne ume da vozi

tu tuuu kmeeeee

Kabrioletisti i limenkari

Haha looooool, mozes li neironicno da odgovoris na pitanje nekad ili

A jbt, msm da sam pricao ranije na temi automobilizam da vozim multiplu 1.9 JTD dok se celtara faliso svojim bmw vacuum cleanerom