Фудбал

1. Pošteno, evo ruke

2. presretach be like https://nova.rs/wp-content/uploads/2023/04/16/1681636694-03-750x440.jpg

nemačka medicina je najbolja znao bi se neki red

3. Pliduuu
    Pošteno, evo ruke

ruka ruci mi smo turci

4. Cuvaj se dragi pliduu sada kaci se razotkrio, ako te pitaju reci makar da si drugosrbin jer ono prvo se ne prashta

5. danas istočni derbi kidamo ruje danas

6. I zapadni, BiH - Ukrajina haha dobar skechhh caro priznaj

7. lol

jebo zemlju kojoj bosna/ukraina zapad

8. True repke vs soroseve tvorevine derbiji

9. БОСНА УКРАЈИНА ХАхахахахахахаааааххахаха

10. Poljska = Hrvatska

Sve se slaže

11. prodao pixi treba rujama za moral oproshteno

12. Selektor je produzio ugovor bar smo na tom polju mirni nema stresa

13. AJMO BOSNO BOSNO BOSNO

14. Na lajvskoru nije bilo rus-srb mislio sam da igraju sutra il za vikend moram da se zadovoljim sa bih-ukr

Zabosnu navijamo naravno

15. Rispekt bratjo

Bilo je meni na flashscore rus srb ali stavio ja onu zvjezdicu jer je internacionalna prijateljska pa ti ne izlistava odmah

16. Lep travnjak ko da ga hiljade kerusha zapisavale

17. Konoplja ce ti doci glave moj pliduu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.