Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Аахахахахаха, ово ме подсећа на слику која је била присутна овде пре једно годину дана, само што је Костић тада био увлачилац, а сада је онај коме се увлаче...
Иначе, прозивка је на месту, нема право да открива туђе приватне податке.
А, за предлог сам против јер сам Џанки и може ми се, а и зато што је увек било и увек ће бити оних цава које ће брисати и едитовати али се то увек и провали...
Lole nemoj i ti da fejluješ. Znaš ti i sam da se ja njemu nemam šta uvlačiti samo što se uvek praviš glup.
Protiv.
Linkujte onu prethodnu temu koju je Džimi otvorio pa ćete čitati tamo i zašto ne.
Jedno vrijeme je bilo da uz izbrisani post stoji ko je pisao, tj.avatar i nik. Vratite to. I ne znam šta smeta, pa po postovima vidiš da je nešto brisano.
Ova tema je već bila.
I šta ako modovi brišu spem pa ostane nešto što je nadovezano na taj spem? Da li i tu treba silna mozgalica šta se desilo?
Za. Da konačno ne ispadamu budale po forumu.
Izbacio bi brisanje a editovanje bi ograničio na najviše 60min.
То брисање постова је један од најпедерскијих могућих чинова коме члан једног форума може да прибегне. Али, с друге стране, тачно је да се неке теме заснивају на едитовању постова, али ето, Каизен може врло лако да испрограмира да на подфоруму Игре едитовање и брисање буде могуће, или да, ето, први пост на теми, као онај на теми о рођенданима, буде измењив. Остале ситнице могу модови да едитују на захтев аутора. И то је то.
AMIN!
jeboem mu maer, ako nešto kažeš, posvađaš se i slično, nemoj biti cava i obrisati to, ma šta bilo... ionako će se sve to brzo zaboraviti, a kad pobrišeš i ljudi te prozpovu zbog toga ostaneš obilježen dosta duže, kao npr. ovaj lik sa kladionice...
Ma jeste buri kad gledaš samo to.
A uzme moderator pa izmijeni kompletan naziv teme, prvi post itd i šta onda?
O čemu ti pišeš a o čemu on?
Pod dva- nekad se priča oftopikuje jer je tog momenta interesantno ali sutra ko bude došao da postuje na toj temi neće imati pojma šta se dešavalo, i zašto ne onda brisati sam taj oftopik npr. između dvoje ljudi?
I šta znači ostavite edit? Da mogu da nadodam ili da mijenjam tekst?
Pod tri- Nekad zabaguje sajt i izbaci tri ista posta.
Pod četiri- Nekad se zajebeš pa linkuješ nešto što nisi htio.
Nezvanično saznajem šta je Kaizen rekao za ovaj predlog: biće.
Od sada ni dupe više ne brišem.
hahahahahha umro sam... Protiv sam zbog svega sto je Gamby naveo pre mene
Нема потребе да се то брише. Ако је баш велики спем и људима смета, неко ће пријавити и то ће обрисати модератор, ако су мале дигресије (офтопици) у питању, зашто би то ико брисао?
Pod četiri- Nekad se zajebeš pa linkuješ nešto što nisi htio.
Лепо је девојка написала. Имаш 10 минута да едитујеш пост уколико нешто забагује или се зајебеш у куцању или приликом линковања. Тако је углавном на свим посећеним форумима.
A da li ti vjeruješ da ima situacija kad mi mnogo kasnije prikaže dva ista posta?
Što da ga ne izbrišem i sutra kad je besmislen?
mislim da ovo nije uopšte toliki problem da bi se sad opcije brisanja i editovanja morale ukinuti.
jedino sam za to, kao što sam i prije predlagala, da bude prikazano vrijeme editovanja i ko je editovao post (autor ili moderator), kao i koliko je post puta bio editovan.
a za ove koji brišu - pa jebiga. lijepo ih citirajte kad im odgovarate, i navedite nik, pa im džaba i da brišu postove. stvarno ne mislim da se to toliko često dešava da bi se moralo reagovati.
To je to.
A i ovo.
Три и по године сам на сајту, никад ми се то није десило, па ти, ето, не верујем.
Цитирање је уведено релативно скоро, а има људи који бришу своје постове од пре две-три године рецимо, а тад није било цитирања. Као ЈТУ на теми о Циганима и враг би га знао где још. Уосталом, нису сви људи као ја, већину људи мрзи да куца цитат/татиц.
ja nisam skontao foru za citiranje dok neko nije napisao CITAT/TACIT :)
uostalom, nisu svi ljudi kao jtu. :)
ne brišu se postovi toliko mnogo. ban za one koji obrišu i eto.
da, ali sad ga imamo. već godinu i po, čini mi se. i zašto sad da ukidamo ove opcije? jedino da kaizen uvede ono predlagano dugme za citiranje pa da ljude ne mrzi.
То обавезно. И наравно болд и италик.
oladi covece, koji ti je kurac?
to prvo. a ne usputno. prvo! :)
haha, sedplase, dobar kontraargument :))