Prijava

Mozda nema penzionisanih moderatora zato sto su penzionisani?M?Ne treba se kititi proslom slavom nego se truditi da budes sto bolji i da opet postanes moderator.Jel tako Barakudice i drugari?

Naravno, sevast uvek ima nešto da kaže.

Mozda me nisi razumeo ali hteo sam da kazhem Mozda nema penzionisanih moderatora zato sto su penzionisani?Ne treba se kititi proslom slavom nego se truditi da budes sto bolji i da opet postanes moderator.Jel tako Barakudice?To je najveci bag na novoj verziji inache.Zato shto nema penzionisanih.

Oslep'o sam!

Ovo nije bag ovo je direktan atak na osnovno čulo.
Ove teme ubijaju. Previše su sirove boje i ne postoje neke malo mekše i finije nijanse. Da li je moguće promeniti ili makar dodati još neke malo prijatnije.
Nudim se kao neko ko dobro barata bojama da pomognem u odabiru nekih malo prijatnijih za oko i psihu dok ne oslepimo ili ne odlepimo.

vratio definicije sa desne strane, samo što su sada gore desno i ima ih manje.

@LADY ZlaZla: moguće je. biće novih tema za koju nedelju.

Care, ne diraj "furnir temu".

A šta misliš kaizi da gore budu random definicije a ispod ovih pravougaonika desno da budu nove definicije. Tako bi ljudima i stare definicije bile mnogo pristupačnije.

E neka si. Dobro je i sto se ove dole jasnije vide. A hoces li nam dati da sami poredjamo svoje definicije ili ostaje ovako? I jos jedna stvar... Gde su primeri za ubacivanje sadrzaja? Vrati to, cesto nekome treba pomoc a najlakse (da ne kazem najljakse) je samo uputiti ga u pravom smeru.

@ban: biće novih, a stare ostaju.

@LADY ZlaZla: a na stranicama sa definicijama, slikama? tu bi nove definicije bile skroz dole ... ne dopada mi se.

@obelix: za sada ostaje što se tiče redosleda (po defaultu najnovije). što se tiče primera skroz sam zaboravio na to. srediću to za vikend.

Само да похвалим труд нова Вукајлија је баш до јаја, свака час, а ДЛЗ би само нешто да се гура :)))

Hvala! a slažem se za DLZ :P

што више неће да избаци оно "Још нико није дефинисао-буди први" када куцаш неки појам у "ТРАЖЕНО", а да предходно тај појам није дефинисан. ТО је баш труба, Дејане поправи то!

Ne mogu da se pogledaju sve slike za neku definiciju, već samo nekoliko najnovijih (koliko ja znam, ako postoji način neka mi neko to kaže). To je baš bezveze.

Да не понављам Џимијев пост (други у теми), али још увек је актуелан проблем са кликтањем на следећу неоцењену дефиницију. Мада, зашто уопште стоји то дугме кад си поставио змију од 10 најновијих дефиниција.

Moraš prvo da oceniš onu koju vidiš da bi radilo.

Stoji jer jedni vole jedan fazon, a drugi drugi (fazon).

Samo da javim da sam doživeo malopre 500 internal server error. Do skoro toga nije bilo, iako je sajt bio stvarno preopterećen par puta.

Хоће ли ми неко одговорити на пост са ове теме (пети изнад)????