Prijava

Планирам да узмем кућиште са следећом конфигурацијом:

Матична плоча GF615M - P33VGA
http://www.computerdream.rs/slike/MSI_GF615M-P33-velika.jpg

Процесор AM3 AMD X2 ATHLON II 250, 3.00 GHZ
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTEE8HdMBsGGJdrH9MViWs5VDAXR4xN5ayVHGO6JxLGyo7PW38RGfkvXLI5

МЕМОРИЈА DDDR3 4GB (2x2)

HDD 1000GB

Графичка AMD RADEON 6670 1GB DDR5
http://www.euromarket.rs/pub/catalog/13194807889812_vga_amd_radeon_6670_sapphire_1gb.jpg

Занима ме хоће ли радити новије игрице на овој конфигурацији са солидном графиком и HIGH детаљима...унапред хвала.

Uzmi bolji procesor, ostalo je do jaja. Kupi Intel i5 ili i7 ako imaš para.

A što se ti ne bi lepo drogirao kao sva ostala deca? Šalim se, dobra je, ja imam znatno slabiju grafičku, ali može sve da tera.

Чаче, нисам буржуј брате за И5 и И7 :)

Ортак ми има овај процесор и одлично га служи, мене графичка мало брине ? Кажу људи да је на врху картица из средње категорије, а ни цена није много озбиљна, а најважнији је део, нећу да се зајебем :)

Шокеру, ја два месеца једем мед и хлеб због овога :)

Користан сајт - itsvet.com

Ја сам дудук за компове, а треба ми нешто да комп брже ради. Имам 256МБ рама и 2.53 ГХз процесор (ваљда је то то). Начи требао бих да купим рам? Може неко да ми каже цену и колико би ми требало тог чуда да комп иде брже, да ми не сече и да се не запуцава и да немам проблем са виртуелном меморијом?

i hoce, radice ti sve novije, ali ti je bolje duzmes nekog phenoma, pa makar i dvovezgarnog (postoji mogucnost otkljucvanja dodatna dva jezgra), jer ima vecu kes memoriju, a to je veoma bitno.

Ау, контам да мени кажеш, али ништа не разумем. :)
Не играм игрице, задња је била Кол оф Дјути обичан и радио је како треба. Треба ми за неке програме, као што су Гитар про 5, а ту треба виртуелна меморија. Е, сад ја бих само да комп иде брже и да не сецка и да се не запуцава, а све остало је просечно.

Nisam tebi kaz'o, nego gosn. Somiju. A i za tebe vazi otprilike isto. Cim koristis takye programe, pretpostavljam da ti ne treba jaka graficka, vec jak procesor. nego, lepo se vi registrujte na sk.rs/forum... pitajte sve sto vas zanima, ljudi su stvarno tu da pomognu... :)

Lijepa je. Dominantana crvena boja, baš onako menstrualno.

Shomy, kolko ti je napajanje?

Mozda treba malo vise, ali dobro.
Moze prodje.

Ne treba više, samo ja bih pre uzeo HD6770. Najbolja karta koju je ATI ikad napravio, što se tiče cene/performansi. A procesor, pf, šta znam. Ja imam Phenom II X4 na 3.2GHz i počinje polako da zastareva. Kupiti dualcore u 2011 je loša investicija.

Šta bre zastareva? Ne znam imam li 2 ghz procesor, a znam da imam 128mb grafičku i 1 gb rama.
A šljaka ko Japanac.
Ne znam koi će mi mandrak jači komp.

Да, али брате нисам ја толики залуђеник за игрице и те ствари, не мора да ради на макс све. Мени је довољно да ради ПЕС, да ми кантер не кочи и тако нека пуцачина на некој солидној резолуцији. Мислим да све то ова конфигурација може да покрене. А за 6770 ми фали једно 2 сома динџи. Јебем ли га, нисам паметан :)

Pa stavi stare delove na limundo, pojedinačno svaki. Postavi aukciju na 3 dana. A kažem ti, bacaš pare ako uzimaš dual core amd.... Imaš Phenom II X4 za 30 evra više. Taman od prodaje starih delova dobiješ tih par hiljada što ti usfale.

Kao elektrotehnicar racunara konstatujem da je Marvellousu svaka na mestu.

Ustvari lažem, hoću da igram midivl total vor 2 na visokoj rezoluciji. Ali samo to. A to Đorđeta mogu sa ovim kompom.