Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Не знам колико је ово неопходно, али бих ипак волео да видим све теме које сам ја отворио. :) Олакшао бих себи мучење са листањем 50 страна тема у којима сам учествовао. А волим некад да погледам те исте теме.
Шта је са тобом последњих дана? :) Да ми је знати колико си тема отворио. :Д
zar ovo nije bilo već, reme?
Не знам, колико ја знам. Ако јесте извињавам се. :)
Не знам, колико ја знам.
:Д
Него, мени је ок ово, није нека потреба, али је кул :)
Такође. :Р :имитирам Смарка:
Кад је Каизен задњи пут ишта уважио и направио осим Јовичићевог предлога да се уведе подфорум ''Комшилук''? Сада удахнимо дубоко и размислимо о томе.
Кој' вам курац, чему се надате? :))
Скрећемо пажњу на себе, можда нас примети Фаца и одабере нам дефку.
Reme prso :)
https://img.skitch.com/20111211-p98u2b3yq7qyp9nw2bk7dnwqk9.jpg
Ko zna šta će gazda da uglavi u ovo.
Naslov teme kad se zapazi perifernim vidom: ПРИЈЕДОР
Ја сам против овога, може лок сада.
:)
Зашто ме гледате тим очима децхои? Замислите да нисам модератор, будимо пријатељи као некада :))
Како те то гледамо?
http://3.bp.blogspot.com/_rGSW47uin5U/TOw7-LjzHPI/AAAAAAAAABQ/zQlvIegkpH8/s1600/beba-vucjak-njemacki-ovcar-slika-1607726.jpg
Мало шеге, кој' ти пенис? :)
И брате, пази како цитираш, немој да ти ја морам едитовати пост :)
Tребао си на вријеме да размишљаш о овоме, момак.
АХАХАХХАХАХаххахаха, царски :)
Шта има Фацо? Не виђам те по сајту, превише си стелт човече. :)
Или Штефи превише није стелт, па сте сви стелт у потеђењу са њим. :)
stefi mi preuzeo temu za heejt. kme! :'(
Не плачи Лули, ево, провери мени хејт/лајк док Штефи не види. :)
TO!!
Ја сам први пут данас скинуо хејт неком лику и био сам хепи скроз. Немеш стићи од Штефа.
А јеб'га, промјенио ми се распоред. Сад како бришем говна, мање је времена за зајебанцију.
Смаре, мој брат. Хумористичан ка' и обично :)
aliali, nema ništa....
osim ovog jednog SmaRemea hejtera grrr