Prijava

Petar Pan Pezo$

Ja do juče u životu nisam ni čuo za ovog fosila, tako da me boli kurčina. A verujem ni da većina vas nije znala za ovog garija, nit je čula za tu udbu do juče...

Па то ме и не чуди с обзиром на то да се бавиш стварима као што је поређење јебачких активности Гоце Тржан пре и након довођења линије у ред. Само ми није јасно зашто сматраш да и остали имају иста интересовања.

A šta ako ga je bez veze neki ludak udario u prolazu? Koga bole kurci za Jova?
Ima onaj snimak negdje kad dva balavca iz čista mira stoje i jedan od njih se zaleti i udari ženu, ova padne, oni se smiju, žena ustane i nastavi dalje. Poslije par dana umrla. Što nju nisu ovako branili pička im materina marionetska?

Тако што му је гујсца наместо образа.

Добар! :)

Само ми није јасно зашто сматраш да и остали имају иста интересовања.

Gari, ti da imaš neka interesovanja ne bi palamudio po forumu. Smem se zakunem da ni ti nisi u životu čuo za ovog matorog.

Криво ми је само што се у клипу поред синчића функционерчића, није појавио и од талента оперисани унук. Мислим да би скакање по остатку мојих живаца доживело невиђене размере.

Едит:

Gari, ti da imaš neka interesovanja ne bi palamudio po forumu.

У праву си. Само, није он тај који паламуди о нечему за шта се не занима.

Pičić ka i svaki drugi. Da mene neko izlupa na centru BG ne bi se ni panduri okrenuli makar da me pljunu, a ne da me snime za TV.

Што рече неки коментатор на Блитзу: а шта ако га је напао неки голооточанин од 94 године?

Ма 'де... Они које је слао на голи оток, ако су преживели сумњам да могу икога да ударе. Евентуално неки њихов потомак. Па и да јесте неко такав, шта је урадио? Ништа... И ко је бре луд да иде да јури чичу по граду, да га бије? Што то сада одједном, а не некада пре?
Контам да је чича срао некој пички што су јој голи бубрези па га ова опаучила ташном. Или је сугерисао неком хипстеру да се самокритикује.

Ma pljun'o ga neko a vehte mu kosti pa puče nos.
Ovako su i Vuka snimali dok dahće u bolnici.
Teatar Drama.

Gari, ti da imaš neka interesovanja ne bi palamudio po forumu.

Па и ти паламудиш по форуму, па те то није омело да пажљиво испратиш Гоцине јебаче. Ето видиш, ипак се дају уклопити интересовања с интернет мудровањем.

Smem se zakunem da ni ti nisi u životu čuo za ovog matorog.

Океј, Сунђер Бобе, како год ти кажеш.

Па и да јесте неко такав, шта је урадио? Ништа...

То сам, отприлике, и рекао. Само не бих се сложио да није баш ништа урадио; одређени кругови сасвим фино злоупотребљавају тај потез у доказивању тоталне фашистоидности овог народа, оћу рећи друштва... бранећи љуцка права... једног удбаша... ХОХОХО

Само не бих се сложио да није баш ништа урадио; одређени кругови сасвим фино злоупотребљавају тај потез у доказивању тоталне фашистоидности овог народа, оћу рећи друштва... бранећи љуцка права... једног удбаша... ХОХОХО

То јесте... Али нисмо ваљда толико прсли да нас то дотиче! х)))
Ма јесмо, како нисмо...

Па не знам... некако почињем да уживам у рекордерској имбецилности ове државе, народа, СВЕГА. Где још можеш наћи удружене монархисте, неолиберале, комуњаре, пацифисте, натовце, борце за љуцка права, националисте, козмополите, социјал-дарвинисте, социјалисте... у одбрани једног Јова Капе. И како онда да не волиш ову земљу?! Свако би био поносан кад би могао да живи у средини која је достигла овакав ниво Посебности. Мислим да не ценимо довољно наша достигнућа! Ако нећемо ми - ко ће :)

Neka neko napiše definiciju Kad te pljunem slomiću ti nos ka Jovu Kapičiću.
A kerušu Milu su svi nekako već zaboravili :*

Ko je uopšte zvao novinare? Svaki dan tolko razbijenih noseva po ulici pa ne izađe ni policija na uviđaj...a ovo udarna vest na dnevniku

Svašta petre, pa sad će izbori. Imaju Jova da vuku po predizbornim tribinama ka' mečku. Neće mu dati da zaraste ljuta rana junačka godinu dana. Ima i da umre a flaster će se još prikazivati okolo kao čin srpske fašistoidne pošasti u pokušaju protiv koje se eto bore ONI, humanoidni i plemeniti toliko da im etablirano pleme intelektualnog iz dupeta viri.

Ne verujem da 95% ljudi zna kako izgleda on. Možda ga prepoznao neki mučenik koji je letovao na Golom Otoku pa mu se odužio. Nije bilo lako tom kada je ovo uradio.

A kerušu Milu su svi nekako već zaboravili

НИКАД! Остаће заувек у серцима нашим!

Очекујем кампању б92 за набавку новог капута. Кожног! Нема смисла да иде у исфлеканом.

Само да неко направи одговарајући лого са Јовом
http://img268.imageshack.us/img268/7130/selebritimejker.png
Ако може керуша Мила, што не би могао и удбаш Јово!

Jovo Kapičić je stoka samo takva, pa makar imao i 300 godina. To što neko ostari ne znači da time dobija na duhu...i magare ostari, pa je opet magare.

Moj pokojni otac je radio sa njim zajedno godinama, u istoj službi i nije imao baš ništa lepo da kaže za njega. Sve njegove priče koje pamtim o Kapičiću su o tome kakvo je govno, poltron i kako nikada nije imao skrupula.

...A niko ga nije bio za džabe, to stoji, mada to nije baš nikakvo rešenje i samo može da se sada taj što ga je šljepio oseća kao stoka, a ta matora drtina kao mučenik.

Pravda za Jova! Udomite Jovu! Nađimo odgovarajući smještaj Jovu!
Otvoren žiro račun za pomoć Jovu! Paradirajmo za Jova!
Srđan Dragojević snima dokumentarac o Jovu! Biljana Srbljanović piše odveć gorku melodramu o Jovou.
Svi smo mi pomalo Jovo! Beograd je Jovo, svet je Beograd!