![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
чак сам вам и име теме променила лолоооооооооооооо
А јеби се. :)
Сад баш гледам, и размишљам "Да л' је могуће, јеботе? Проверијо сам двапут"
Кад оно мулуцтрол.
ја патишпањишем и не видим проблем у томе, некад свесно некад не...
ево нпр. овде сам патишпањисо у последње време да се сећам http://vukajlija.com/forum/teme/37270-cudne-navike-osobine?strana=9#post_1743953
ево, сад је каква је и била
Хахах. Може. :)
Interesantne li zanimljivosti...
:poručuje da je njegov komentar na tu defku ipak prvi, suptilno:
Мрзим када ударим малим прстом на нози о стаклена врата од моје собе па после морам да скакућем по храстовом паркету. Срећа па ми је високо плафон иначе би ударио главом о висећи лустер
To ti se verovatno dešava kada se nepromišljeno zaletiš iz salona, kroz dnevni boravak i radnu sobu, pa uhvatiš ubrzanje u tih 38 metara a pogled ti privuče Ajfelov toranj koji se vidi kroz prozor. Mora da boli.
ahahah asi ga izvalio
kaže mi drugarica-kako si se bre tol'ko prolepšala, najbolja si riba u gradu i šire, ja kažem-pa to je verovatno od redovnog fantastičnog seksa, šta li..a čekamo red u banci, ne idite ljudi u banku, ogromni su redovi..;)
Ма јок! Стално заобилазим клавир!
Па знам то, ја нпр. стално морам да усисавам моју слободну гајбу на спрату изнад собе, терају ме људи па ето морам да очистим ако неко бане.
Ја имам ударну следећу недељу па полугодиште! Али ћу црћи док све научим...
Ја имам ударну следећу недељу па полугодиште! Али ћу црћи док све научим...
не бој се, држим те, нећеш да испаднеш. лоололол
Да, и мени би била ударна да нисам све позавршавао са 5.0
pored tolikih patišpanj postova na forumu, pustili ste temu da umre.
sad ću nešto da iskopam.
uzmi neki moj genijalni post - svi su patišpanj pisani :)
potražiću najpatišpanjskiji. :)
u međuvremenu, gambi je ovdje objasnio. :)
Anonimni autor sa Vukajlije...
drugi anonimni autor sa vukajlije...