Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ало људи форсирате сувише патишпањ к'о реч, згадићете ми реч, или још горе, почећу да размишљам што се то тако зове ололо
Ja, Advokado, nisam sama, imam ja dečka, trsitelja, kako god, ali volim sama da spavam :D
Da li je kulen kulen, ako se jede uz patispanj?
lole, razmišljaj, od tog niko nije umro. ...ili ipak jeste?
(lol poručuje da je sposoban da razmišlja o riječima)
Дакле, шта сам поручио овим постом?
Добро, и ја некад патишпањишем, али углавном несвесно!лолол
ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ ПАТИШПАЊ
Да си Крајишник, те стога волиш ја'њетину!
(lol poručuje da je sposoban da razmišlja o riječima)
Лула поручује да није упозната са подацима о смртним случајевима због претераног размишљања.
ДЕЦХКО ПОРУЧУЈЕ ДА ЈЕСТЕ УКРАО ЦАРИ КУЛЕН А ДА СЕ САМО ПРАВИО НАИВАН! У ТВОРЗА СА КУЛЕНКРАДИЦАМА!!!
Имам бицикл. Много кул изгледа. Брзинац. Ето, то је све чиме имам да се хвалим. То сам хтео скривено и јавно да кажем. Зато сам се заправо и регистровао на сајт. Од тада систематски покушавам да увезем тај начин размишљања, тај став, ту информацију у мозгове вукајлијаша. "Хеј, Енеми има бицикл, хајде да се дружимо са њим."
Попустио сам под притиском ове теме.
Живим у кући, у Земуну, на Калварији.
Јел' то патишпањ ?
Ја желим да испатишпањишем да је Енеми краљ!!!
УКРАО ЦАРИ КУЛЕН А ДА СЕ
САМО ПРАВИО НАИВАН! У
ТВОРЗА СА
КУЛЕНКРАДИЦАМА!!!
Sto se mene tice, kradem i patispanj i od sada ga svakodnevno koristim.
naprotiv - poručujem da sam upoznata. samo što sam to rekla na vispren način.
hohohoho, vi'te sad patišpanja! :))
ова тема ме вређа!
А је л' може да прође дабл патишпањ? Јуче ја јебем, а члан сам менсе. :D
Опааааааааааааа
Иначе, ако ћемо већ да се патишпањишемо ја бих да испатишпањишем да сам једном био тачно изнад Луле, а имам и слику ако неко хоће да види!
Каци парагон патишпања!
Иначе да ли се ствара перпетуум мобил ако кажем
ЈА ПАТИШПАЊИШЕМ!
?
mićko podiže patišpanjost na novi nivo!!
što te vrijeđa, mici? evo, lol će objasni :)
мој налог је патишпањ налог, моје дефиниције само микро модел макро проблема! лоло
Огласила се и круљуца путушпуња. :Д
ЈА ПАТИШПАЊИШЕМ!
tajm-spej kontinuum!!
svi smo mi ovdje patišpanjari, ne glumi da si unikatna!