Ispaštate li?

1. Pa nisam mislila da je ispaštanje što su ti pala pogrešna pitanja na ispitu, kontaš?
    joj meša, svaka čast, ima li printskrin na ovo?

2. Ne umijem ti ja to Auroro, nek uradi neko oću da vrnem stari nik.

3. Него неки физички деформитет кад сам била клинка, нпр.
    А, испаштање је испаштање, јебемгаја, па макар и за испит. Или вјерујеш, или не.

4. A, to. Pa to da nego sam reagovala na prethodne postove.
    Naravno. Pf čega se čovjek nagleda po dječijim bolnicama...
    I to je to elem što hoću da kažem pod onim što warner latinjanin ne razumije kad rekoh racionalno- jer me ni religijsko ni naučno nije dovoljno uvjerilo.

5. Разумије он добро, само ти указује на грешку у резоновању.

6. Sestro on je na temu Zashto to radisx gitari decxko za Čanka napisao da ne shvata zašto smo ga stavili tu jer čovjek dobro svira? I kaži ko rezonuje?

7. Аурора, пошто видим да водиш евиденцију мојих постова на форуму, ај ми молимте нађи онај што сам написао на ЈЕБАЊУ 5 негде у априлу, оћу на ПВТ неком на цибанишем, срамота ме вако.

8. Ha? Ne vodim čovječe. I jebe mi se za vaše jebanje.
    Jesi i dosadan, bruka.
    :ooooj čukundjedeeeee:

9. Засхто пратиш Латинчета, аман, човјек ваљано размишља.

И да додам: чуј ти кажеш неком да је досадан.

10. То немер0, држ га!

11. Јеби се ти мало, знаш. :*

12. Ео одма, чим ми аурора нађе пикап лајн са ЈЕБАЊА 5.
    ;*

13. Не'ш јебати, лолол

14. Ауроро ел тражиш, помажи брзо!

15. Не тражи та, на тебе и твоје благостање не мисли. Захркала крај човјека.

16. Vjerujete li vi da kada vam se dešavaju loše ili tačnije neobjašnjivo loše stvari da imate utisak da ispaštate tuđe grijehove?

Не.

17. Vjerujete li vi da kada vam se dešavaju loše ili tačnije neobjašnjivo loše stvari da imate utisak da ispaštate tuđe grijehove?

Заправо, ово мени нема смисла, поготову се коси са остатком тог првог поста.
    Не. Не верујем.

18. Što kaže Kuki, svjecki megacar: ČIJE LI TO GREHE KAJEM I KAKVE DUGOVE VRAĆAM DA UVEK SAMO JA DAJEEEEEEM I SVE ŽIVOTOM PLAAAAAĆAM....

Ispaštam svoje, mamu mu jebem, samo ne znam dokle....

19. ДОК НЕ ПРЕСТАНЕШ ДА САГРЕШУЈЕШ И ПОСВЕТИШ СЕ ЖИВОТУ СА БОГОМ, У МАНАСТИРУ. ПОКАЈТЕ СЕ, КРСТЈАНИ И НЕКРСТИ, СТРАШНИ СУД ЈЕ БЛИЗО.

20. Da dobri ljudi kojima se dešavaju odvratne stvari zapravo ispaštaju koznačije gluposti i nedjela. Nekog svog pretka npr.

Upravotako! Naravno da su pretci (ili preci, kakogod) krivi. Koji su kurac morali da se razmnožavaju.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.