Prijava

neće, neće. Od dve eventualno jebljive, jedna ima dečka a druga može da me bije.

Ahahah, koji postovi.

:)

Прво ћу да окитим јелку па ћу да поал сата бацам петарде ко будала, па седнем у бус и одем код Буразера у Нови Сад да се смрзавамо на тргу, после ћу да видим какве су му колегинице са факса.

U ambulanti na urgentnom, da uključujem infuzije, krpim, gipsiram, staviše mi dežurstvo za doček posle 10 godina opet. Navali narode!

Da bacam petarde, palim baklje...

Кући са женом. Прво ћемо општити пенисом у вагину, а онда ће да дође можда и неко друштво касније, пар комада људи, које сам позвао да пијемо и да једемо роштиљ и тако, чисто да мало трипујемо како је ноћ посебна.

Ja ću na silu da se lepo provedem.. Uvek sam je dočekivo preko kurca i išo nadrkan jer sam morao da platim 30 maraka za stolicu i na kraju se smorim.. Sad kontam, verovatno je to što imam takav stav pa za promenu nije loše i gledati optimistično na stvari, makar na silu !!! OJSA!!!11

у кавану у скадарлији. а кад ме неко питa "де ћеш за нову" само му - ШУПИЧКУМАТЕРИНУ кажем...

Прво ћемо општити пенисом у вагину

Kakav primer suptilnog patišpanja.

Јел зна неко у којим градовима ће бити дочек организован на тргу???

Сутра одо да видим тришину гајбу.

Идем негде са мојом лепшом половином, видећу где она буде хтела (вероватно на Трг па после код другарице).

Цорнелије, ау Триша спремио неке ликове да те опљачкају, немој да идеш сам... Самчевићу на који Трг у ком граду идеш ако се сме знати?

Ма Триша је од мене удаљен 5,6 станица, око километар ваздушном линијом, тога се и ја бојим али мислим да је поштен лик, дао ми и број фонтелеа. . .

Трг у Београду, извињавам се што нисам био прецизнији. :)

U Banjaluku, među Krajišnike.....