Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Класично глупаво питање ових дана... Молим што више спема, и осталих глупости... ако је срање тема, извињавам се модовима, и нека је одма бришу... Молим вас за што креативније одговоре, јер одлазак у клубу није довољно опасан провод, трололо....
Јесте.
Што рече један мудар аутор:
У ПИЧКУ!
Немо, врло креативно од њега...
Стан, мало друштво, девојчица, алкохол и музика.
Неће изгледа бити Дугиног Посела у НС-у, стога ћу остати дома да гледам Курсаџије и бацам петарде с терасе. Породична идила!
Ako skupim još ovoliko para kolko trenutno imam, neću ići nigde.
Радјард, брате тебе изгледа чека луд провод...
Nova godina je za pičke.
Значи биће пички за нову годину? екстраааааааааа
Стан, мало друштво, девојчица, алкохол и музика.
како нам је суптилно рекао да има пичку и да ће да кара, лоллолоол
ја одох у женеву. 'оће неко?
пиес: хотелчић женеву, лоолло
ону праву нећу да видим бар још дес' година :Д
Meни ту мирише и на генгбенг.
А где ћете за светога Николу?
Мени ту смрди на кићење Јелке.
Нова Година... само за оне које имају стан и могу да јебу...
И ко жели да ми види гајбу ?
Зар мислиш да ћу Незаборавну ноћ тако јадно да проведем?
Виш, никако ми није јасно хејтовање Нове године и тотални ми је гејхипстерај оно "дан као и сваки други" просеравање. Не видим шта има лоше у томе да људи славе, шта има лоше у вишку позитивне атмосфере и масовног доброг расположења? Једино ме СТРАШНО смара то што ме милион пута дневно којекакве небитноће питају где ћу за НОВАКА. Није ми јасно који ће им курац та информација, кад их се дефинитивно не тиче и већина тих људи ме једва познаје и реално их заболе где ћу ја да идем и ЧЕМУ то ЗА НОВАКА, какав одвратан сленг, страшно!
Гамби, ако су женског пола можда желе нешто више, јер ипак то је луда новогодишња ноћ.... е ако су мушкарци, чувај се...