Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ево једна моја, сморила и мене :)
http://vukajlija.com/forum/teme/35607-tose-proeski-bejase-ubiven?strana=1
Kostiću, a gdje je ona tema o silovanju upravnika zoološkog vrta?Kako se uopšte zvaše?
http://vukajlija.com/forum/teme/37579-reforma-foruma?strana=1#post_1757028
Посебан подфорум за њих, и аутоматско избацивање са листе последње активних тема, као са "Играма". Кад се већ "не бришу" теме. Мада, сви знамо да није баш тако.
Мене занима које то теме(сем оперативних за брисање гована и слично) ДОПРИНОСЕ? И шта значи уопште ДОПРИНОС? Чему?
Конкретно, која је разлика између тема Раде Лацковић и Пантела са било којом другом темом у Хумору која је остала у активним? Само ми то одговори, макар и на ПВТ па ме онда бануј због спема своје пресвете теме ако ће те то усрећити.
Ћутимо, а?
Tema o Radu Lackoviću u 'IGRE'??? ZAR VAM NIŠTA NIJE SVETO???
A taman sam mislio da će Kole biti dobar muderator. Ovo je žešći šit. Ok, kapiram da obrišete teme tipa: 'Brijete li prkno?' , ali zašto druge? Zašto obrisati ' šta slušate trenutno ' ? Ja sam tu našao 2 super benda, dakle nije da je beskorisna. Zašto brisati Omiljene citate iz filmova? Zašto tema o domaćoj muziciPa čak i ona za burek, zaboga.
Jebemuleb, ovo je sajt za zajebanciju, takav i treba da bude. Nije ovo jebeni forum Alkaide. Ili makar nije bio dok sam ulazio često ovde.
Коле, мојне закључаваш "Шта слушате тренутно" добра је тема, могу да се нађу неке песме... И врати Пантелу у активне.
Rade će vam se osvetiti zbog ovoga!
Rade Lacković je samo još jedan lik pored Žareta, Gocija i gomile ostalih ličnosti koje se slave ovde. Te teme su odavno završile svoje i sada se samo ponavljaju i spemuju. Bolje vam je da stoji u igrama, nego da se zaključa.
Ni jedna tema nije obrisana, niti će biti. Što se tiče zaključavanja "trenutnog slušanja", da li je možda zaključana?
Postoje 3 teme o citatima iz filmova. Nisu sve zaključane. Samo duplikati.
Drugi post iznad.
Vratiće se Pantela.
Otkud znam, menščini da videh katanac negde.
Ne znam dal' si pratio, ali sad je tema bolja nego ikad, baš zato što moraju nove fore das izmišljaju.
Није ти поређење на месту. Раде Лацковић је догурао до 100 страна. Тема о Жарету и Гоцију је мање више била исто као и за сваку другу групу или жанр музике. Људи свако мало избацују нове фазоне на Радета и доста нас то чита а спем је релативно минималан.
Тако да, оно...
Pa dobro, skupili ste ekipu koja na toj temi redovno piše. U čemu je sada problem?
Majko Radova...
То што је пребачена у јебене игре, као неко говно где постерџије јебу кеву модовима зато што им је неко обрисао постер, ето то је проблем. Мислим да тема са толико одличних извала не заслужује такав третман.
Brate, Džoni nije bio na temi do cirka 20. strane, pa je počeo da piše do jaja, i nastavio. Danassutra može neko drugi da naleti na temu i da počne da piše dojajno.
Mislim, mogao bi, da je nisi zaključao. Dušmane.
Zaključao?
Problem je što nije u aktivnim Rade Lacković
Gospod Bog меша термине. :Д
Ma prebacio u Igre, hu givz a fak