![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa ne znam Forget.....mislim da sam te pretekao :)
Teško, Džoni, tu sam ja ;)
I ja! :))
Кол'ко још до краја?? Чисто да знам за колико ћу да победим лолоололо
Po mom računu, oko stotinak dnevno treba da se naštancuje. Šta je to. :)
Blabla...
Ево за лакшу рачуницу,ово је две стотине и пети пост...лололо
До колико се тера?
Е јеби га...претходни пост је био две стотине и шести,овај је две стотине и седми,ако неко не постује пре мене...
Do 1000!!! A lepo bi bilo do Nove godine. lolo
Ова и још 8 страница,а још 5 дана до нове....хммммм оно као има шансе :Д
Pa ono može to i duže. Ja bi do Božića stavio i da pobedi nek sa Hristos se rodi, tako nešto. To jest da pobedim ja :)))
E, onda do Božića! Da se ne forsiramo previše! :)))
Може за Божић....Седам дана пре мог дивног дана...Таман...:Д
Pa da i onda sledeću razvučemo skroz do Uskrsa na primer :)
Dobro veče :)
А Ускрс је далеко,то на пролеће тек...Боље тамо до Светог Трифуна..Мислим да је разумно...таман неких,аммммм,четрестак дана,ако се не варам....:)
Ајте људи, мало више штанцовања,неће ништа да нам фали...
Dobro veče.
Dobro veče, če!
Sveti Trifun? :) Aj bar da probamo do Srpske Nove... :)
Ajd i ja da se upišem na ovu novu verziju!!!!
dfadfadsf adsgadsfgds