![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kika nije ti ovo TASTATURA VS GLAVA!
Ljudi, ovo mi je tako gadna verzija sajta da nemam želju za pobjedom. Pih...
Pobeda?
Šalab, nije bilo lako ni onima koji su prelazili Solunski front pa su se borili do kraja! Ovo je bolje od toga.
:)))
ко последњи изађе нек угаси светло. :)
I meni se ne sviđa , al se polako navikavam...
Ма мислио сам од Божића па на даље...:) Ово да завршимо до Божића,а следећи до Св. Трифуна....:Д
Иначе вече добро,свако вече...свима...:)
A ha! :) Može tako! Samo o velike praznike! Javićemo Faci, on će imati razumevanje za zaključavanje tada. :))
Komercijala, i teško mi je da priznam da mi najviše fali ona zelena na koju sam prošli put sve vreme kukala.
Jao jao jao jao... Šta napravi od sajta. Nema zelene boje. Ovo je diskirminacija.
JA POBJEDNIK!!!
Jeste, i mi zelenaši iz stranke zelenih ne dajemo zeleno svetlo za ovu nezelenu politiku sajta. Ua!
Eee, lakše malo, ima još pretendenata na pobedu :)
Ako, neka ima! Neću posle da mi neko pobedu osporava. :) De si Forget, jesi odmorila malo? :)
Evo me, Mar :) Joj, i nisam se nešto odmorila, imala neki kolokvijum večeras... Sad došla ovde da odmorim mozak, ali blješti ova bela boja, ništa me ne opušta :)
Ja sam imao neboplavu Vukajliju nekad...Ova neka psihodepresivna...
Da, kao one bele sobe za ludake! :))
Gde kolokvijum, pa sada su praznici...još malo. :)
Ja ljubičastu, ali je bila zelena iz offa, i neko vreme kada je bio kvar. Ovo je ovako isto...
Ma, ludaci... Ali od četvrtka počinju praznici za mene! :)
I meni je bila ljubičasta, najprijatnija za oči :) Nadam se da ćemo moći da menjamo boju...
Ja bih trebala svakako da učim, ali sam zbog nekih poslova zamenila dan za noć i nikako da počnem... I ne slavi mi se Nova van kuće, a svi euforični kao da su poludeli. :)
I pozadinu da menjamo, u cvetiće, ovo i liči na Tviter i Blog, bilo bi logično. :)
Ова верзија јебе!!! И много је добра,немојте бити хипстери децхко!!!Ово јебе на више нивоа!!!1
Istina, Nešećeru, ali samo da pozadinu udarimo po veselju i sve kul! :)