Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
I ja sam zamenila dan za noć... A što se tiče Nove, jesu ljudi malo poludeli oko toga, mogu ti reći :) Ja ću biti u NS-u za doček i još 2,3 dana posle :)
Sugar Free, mi hoćemo drugu boju! :)
Ма ја сам ставио све у беееелоо,око мене све је беееелоо,и баш је кууул!!!1 :Д
E, to je lepo! :) Ja još ne znam, slučaj je takav da ne smem da planiram.
I sitna slova, ali nema veze, izlogovaću se kada pobedim. :)
Bolje kad se ne planira :) Mada je kod mene sad slučaj da moram da isplaniram :) A inače ne volim to da radim...
Mene teraju na planiranje, ali ću fino da im pokvarim sve i pobegnem! :)
Joj, ubi me ovo nespavanje. Da li će pomoći da ne spavam celu noć, pa sutra da se vratim u normalu... Dežuram ovde! Kaizene plaćaj! :)
Isti slučaj, Mar :) Pre neko veče zaspim u 5, pa naredno u 6 i sinoć opet u 5... Imam problem sa nespavanjem :) I ne znam šta da radim... Odoh sad sa kompa, treba cimerki :) Poz!
Pozdrav cimerki! :) Lepo u 5, ali kako tri sata da spavam! Ma, probaću. :)
Ćaoooo i laku noć nekada... :))
Samo vi planirajte, al pobednik je poznat. Ko rano rani.....
:)
S penzionerima se druži!
Не морате да се изувате још увек,далеко је Св.Трифун и можда ваша победа,можда....Моја ће бити сад! бухахаха
Nemoj dvaput da kažeš, Sugar Free :)
Tako je forget.
Рекох само једаред до садЕ! лололо
Ја само да потврдим,тачније,да наставим доминацију...:Д
Kako ti kažeš.
А много споро спемујемо...Мора то много брже..Ако овако наставимо,нећемо ни за Божић да завршимо...
Hoćemo.
Овим темпом...Јок...:Р
Mnogo si ažuran Bez šećera.
Мора се,мора...
Dobro je to. Ja te napuštam na neko vreme.