Ko poslednji pobednik (122)

1. I ja sam zamenila dan za noć... A što se tiče Nove, jesu ljudi malo poludeli oko toga, mogu ti reći :) Ja ću biti u NS-u za doček i još 2,3 dana posle :)

Sugar Free, mi hoćemo drugu boju! :)

2. Ма ја сам ставио све у беееелоо,око мене све је беееелоо,и баш је кууул!!!1 :Д

3. E, to je lepo! :) Ja još ne znam, slučaj je takav da ne smem da planiram.

I sitna slova, ali nema veze, izlogovaću se kada pobedim. :)

4. Bolje kad se ne planira :) Mada je kod mene sad slučaj da moram da isplaniram :) A inače ne volim to da radim...

5. Mene teraju na planiranje, ali ću fino da im pokvarim sve i pobegnem! :)

Joj, ubi me ovo nespavanje. Da li će pomoći da ne spavam celu noć, pa sutra da se vratim u normalu... Dežuram ovde! Kaizene plaćaj! :)

6. Isti slučaj, Mar :) Pre neko veče zaspim u 5, pa naredno u 6 i sinoć opet u 5... Imam problem sa nespavanjem :) I ne znam šta da radim... Odoh sad sa kompa, treba cimerki :) Poz!

7. Pozdrav cimerki! :) Lepo u 5, ali kako tri sata da spavam! Ma, probaću. :)
    Ćaoooo i laku noć nekada... :))

8. Samo vi planirajte, al pobednik je poznat. Ko rano rani.....
    :)

9. S penzionerima se druži!

10. Не морате да се изувате још увек,далеко је Св.Трифун и можда ваша победа,можда....Моја ће бити сад! бухахаха

11. Nemoj dvaput da kažeš, Sugar Free :)

12. Рекох само једаред до садЕ! лололо
    Ја само да потврдим,тачније,да наставим доминацију...:Д

13. Kako ti kažeš.

14. А много споро спемујемо...Мора то много брже..Ако овако наставимо,нећемо ни за Божић да завршимо...

15. Овим темпом...Јок...:Р

16. Mnogo si ažuran Bez šećera.

17. Dobro je to. Ja te napuštam na neko vreme.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.