Ko poslednji pobednik (122)

1. JACKA, TAKO JE... SVE ZNAŠ... ĐES STO GODINA...

MARCIPAN MORA PŠOBIJEDITI I TO JE AKSIOM ZA OVU PARTIJU... DAKLE, NE DOKAZUJE SE I NE OBJAŠNJAVA SE :)

2. buri bježi s ove teme
    ti si već pobjedio jednom
    sad je na mene red :DDD

3. Ali nema veze, lepo je učestvovati, naročito onda kada ću ja pobediti. DOMINIRAM I TO JE AKSIOM! :))

4. ETO... DOMINACIJA MARCIPANA JE TAKO OČITA DA JE TO PRVI AKSIOM OVE IGRE!!!

dobro nije baš prvi, al' ajd.,.. prvi ja da ja pobjeđujem kad god to poželim...

5. Želje se ne ostvaruju svaki put :)

6. Da, ko je od samog početka ovde lobirao kada se kraj igre još nije znao. Samo nekolicina nas, udarnika. DOMINIRAM UDARNIČKI! ZA EUROBLOK. :)

Ostali moraju bar deset postova dnevno da udare da bi ušli u uži krug.

7. uglavnom istina vučice, ali ja ispunjavam sve svoje želje i želje dragih ljudi...

evo npr., marcipan je poželila da DOMINIRA i da koalicija ZA EUROBLOK na čijem je čelu POBIJEDI i ja ima da joj to omogućim...

8. Ako ponudim kanticu eurokrema od kilogram je l' to znači da ću ja biti pobednik? :D

9. Eto šta je entuzijazam, hrabrost! Aplauz za Burija! :)))
    I ja neću da izneverim one koji su verovali, zbog ovog ima da istrajem. Do kraja!
    http://www.youtube.com/watch?v=PsOcXkIFyoY&feature=related
    :)))

10. jok, jebi ga, zakasnila si... žemo ministarsko mjesto? isto garantuje da ćeš u najskorije vrijeme biti favorit za pobjedu u nekoj od igara...

11. JA MORAM POBIJEDITI!!! NIKAD NISAM, A IMAMO VEĆ 20 GODINA U DVA VIJEKA!!! SREĆAN NAM ROĐENDAN!!!

12. Vučice, najbitnija stvar je da učestvuješ u ovoj igri. Znači, počni od danas, i ne zaboravi to za sledeću igru. Vrlo jednostavno.

13. viš kako smo se dogovorili vučice... ko ljudi...

tako je MARC, NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA...

14. Ma znam,. Ne patim ja od toga. Ja sam odavno pobednik. :) Osvojila sam srce moga muža i to mi je dovoljno. :)

15. SRBIJO, ETO ME SUTRA TEBI, PROSLAVIJO SAM ROĐENDAN!!!!

16. MISLIM DA JE VUČICA OSOBA KOJA UBJEDLJIVO NAJVIŠE VOLI SVOG DRAGOG KOJU SAM SREO, MAKAR I VIRTUELNO...

17. Ala ste se skupili... :)) To volim, kad je ovde živahno i razdragano :) Ajmo, do pobedeee!

18. Ova igra se voli, vole se ljudi koji su ovde, zezanje, ovo ono... zar se ima šta objašnjavati šta je pobeda. Eh. :)

POBEDNICI DOBRO DOŠLI! :)))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.