Ko poslednji pobednik (122)

1. NISAM GLADAAAAAAAAN!!35

2. đes fmn... ša mai?

3. Vala baš Vučice, zamisli da svako napiše koliko je zaljubljen, pa ovaj sajt više ne bi postojao. Ko još više voli roza srca umesto ove plavičaste pozadine. :)

4. Evo, Buri, pišem neke planove za metodiku, smor živi... Ali zato vidim da je ovde žurka! :))

5. to neki ispit ili za neku praksu?

ovdje je uvijek žurka, makar i kad moram spemovati...

6. Da, ispit iz metodike nastave - projekat praksa :) Znaš onaj čas koji sam držala? E, pa sad pišem o tome...

7. sjećam se... gimnazija... nači pišeš kako si gimnazijalvcima održala pažnju? to je lako, treba to postići u ŠUP-u

olololol

8. Pa moram da biram lakši put :)) Iskušenja će doći s godinama :))

9. Teže im je odoleti! :) Eto, ja nisam počela danas da budem vredna samo zato što još imam vina. Zapravo, pijuckam ga zato što se uznemirim zbog učenja, i tako u krug. :))

10. Ja ošo, aj vozdra.

11. Imam i ja vina, Mar, ali ne smem da pijem, ima da zaspim kao top i ništa od mog rada :))

12. Forget, to je samo zato što razmišljaš racionalno. :))

13. Samo u posebnim prilikama, moja Mar, znači retko :)))

14. malo sam se izgubio... samo naprijed fmn, izguraćeš ti to... i naspavati se...

e jesi u frci 16 ili 17? možda uspijemo organizovati neko okupljanje, pa ako si za da navrneš...

15. pa u BG, ne znam još tačno... ja dolazim da obavim neka posla, ionda ćemo ja i reme se naći na pivi i vaćemo još neki čoveci čisto da vas neke upozunam...

16. Znaš kako, ja imam ispit 16., ne znam sad u koliko sati... Ako bude negde pre podne, onda mogu, a ako bude popodne, ne znam... Mislim, ne znam kad ste vi planirali, ali volela bih da dođem :)

17. nemam pojma još, javimo ti već nekako... pa ako budeš mogla dobro je, a ako ne, biće prilika... samo da ti položiš ispit :)

aj sad laku noć :)

18. Važi, imam još vremena do tada :) Laku noć! :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.