Ja vam predlažem da samo verujete u moju pobedu. Obećavam da ću da se potrudim. :)) U svakom slučaju, ispunjavam sve šta obećam. Jacka, kada dobro razmisliš, javi. :)
Taras, ne mogu tek tako da ti ponudim nešto kada ne znam šta ćeš da radiš. :)
Joj, nutelu i ja volem. :) Žemo, samo ne znam kako da ti isporučim. Možda je izjedem do pola pre nego što ti je dam. :)) Otkad sam ušla u politiku otvorio mi se apetit. :)))
Ja vam predlažem da samo verujete u moju pobedu. Obećavam da ću da se potrudim. :)) U svakom slučaju, ispunjavam sve šta obećam. Jacka, kada dobro razmisliš, javi. :)
Taras, ne mogu tek tako da ti ponudim nešto kada ne znam šta ćeš da radiš. :)
Ti si zlatan. :)
Ova koalicija je već očigledno jaka i slatka i ne vidim zašto bih ubeđivala nekog da se priključi. Euroblok? :) Kremić? :)
Za mene kantica crnog eurokrema i sve je rešeno. Ja ću da te pominjem u svakom mom postu na ovoj temi, može?
Joj, nutelu i ja volem. :) Žemo, samo ne znam kako da ti isporučim. Možda je izjedem do pola pre nego što ti je dam. :)) Otkad sam ušla u politiku otvorio mi se apetit. :)))
Moć opija. Budi jaka, ne jedi crni krem i sve će biti u redu. Marcipan će da pobedi!
Aha! Znala sam da vama političarima nije za verovati! Čim mi glavu okrenemo vi umačete prst u krem ispod govornice!
Ja sam opozicija!
Šalabajzer za pobednika!
Jacka zamisli zemlju krema i mleka ako se predomisliš tamo ćemo se sresti. Marcipan za pobednika!
Šalabajzer je otcepljena opozicija, preselo mu slatko pa se nešto razočarao. :))
Dobro, važno da smo utvrdili redove. I da ćemo pobediti! Za Euroblok, sa posebnim osvrtom na crni krem! :))
Opa! Nove tehnologije, italičko ispiranje mozga. Ne padam na to!
Uvodimo inovacije Jacka, marketing ovo ono. .)
jacka, ne dozvolu da ti zamažu oči!
A prste? :) Može i sa kašičicom. Ili ako više preferiraš dumočiš plazmom? :)
Đe ste žene, evo mene :D
Došo! A ja otišo...la. Orevuar. Pobedaa...
NE DAM!
Ja nikako da pobijedim. A gdje jacka otišla? Eeeeeeeee, ccc...
da malo pobjedim
jok :Š
da da
Dobro jutro!