Mada, lep je prsten, moram priznati.
Pa nisam se još ženio, a kakve su prilike, ne vjerujem da ću ikad... :( Zato, spašavaj!
Kakve su to crne misli, pobogu?
Vidi ovako: neka tebe još malo u kafani, dok ja porastem. Pa ako i meni bude frka da nađem koga da valja, računaj da sam pristala! Dogovoreno?
Ma nešto nisam ok ovih dana, al' proći će... Važi, ČEKAM TE!!!
Samo vedro, ne daj se! ;) “Nije život jedna žena, :obliz: što si glavo zamišljena, još života ostalo je... :obliz:“
E, onda smo se dogovorili. Samo još da pobediš! :)
Ja stigoh! Ima li koga?
Ima, kako nema! :) Dobrodošao!
Evo ga i Kika boy.
Bolje vas našao. :D
Kako ste mi večeras?
Nikako.A juče smo bili još gore. EDIT:Ti?
Da kažem da nije loše.
Može li nešto da se učini da bi bilo bolje?
Može, da završiš i moj fakultet, ako te ne mrzi.
Kako si ti? Šta radiš ovih dana? :)
Ima koga? Usput, ja pobedjujem!
Tako se ne pobeđuje već samo teškim radom! Malo nas je večeras ali nas ima. Ćaoo :)
Ćao, ti podla manipulatorko!
I kako čovek da se bori protiv eurokrema? Pa ne postoji adekvatno oružje. Nije fer!
Hahaha Vedžbam Jacka, vedžbam, oću da se kandidujem na ovim izborima pa reko da krenem odavle. :))
Eurokrem? Do sada je bio Euroblok, ali ako ti ponajviše voliš kanticu kremića dogovorićemo se. Samo je bitno da podržiš ideju. :)))
Penzioneru euroblok, burija ne kapiram kako si ubedila, šta nudiš meni?
Može kantica, može uvek! Doduše, malo mi se sukobe interesi. S jedne strane Šalabajzer, s druge partiNska knjižica i kantica... Uh... Ne znam...
Ja sam otvoren za saradnju sa svima, ko više ponudi.
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Mada, lep je prsten, moram priznati.
Pa nisam se još ženio, a kakve su prilike, ne vjerujem da ću ikad... :( Zato, spašavaj!
Kakve su to crne misli, pobogu?
Vidi ovako: neka tebe još malo u kafani, dok ja porastem. Pa ako i meni bude frka da nađem koga da valja, računaj da sam pristala! Dogovoreno?
Ma nešto nisam ok ovih dana, al' proći će... Važi, ČEKAM TE!!!
Samo vedro, ne daj se! ;)
“Nije život jedna žena, :obliz: što si glavo zamišljena, još života ostalo je... :obliz:“
E, onda smo se dogovorili. Samo još da pobediš! :)
Ja stigoh! Ima li koga?
Ima, kako nema! :)
Dobrodošao!
Evo ga i Kika boy.
Kako ste mi večeras?
Kako ste mi večeras?
Nikako.A juče smo bili još gore.
EDIT:Ti?
Da kažem da nije loše.
Može li nešto da se učini da bi bilo bolje?
Može, da završiš i moj fakultet, ako te ne mrzi.
Kako si ti? Šta radiš ovih dana? :)
Ima koga? Usput, ja pobedjujem!
Tako se ne pobeđuje već samo teškim radom!
Malo nas je večeras ali nas ima. Ćaoo :)
Ćao, ti podla manipulatorko!
I kako čovek da se bori protiv eurokrema? Pa ne postoji adekvatno oružje. Nije fer!
Hahaha Vedžbam Jacka, vedžbam, oću da se kandidujem na ovim izborima pa reko da krenem odavle. :))
Eurokrem? Do sada je bio Euroblok, ali ako ti ponajviše voliš kanticu kremića dogovorićemo se. Samo je bitno da podržiš ideju. :)))
Penzioneru euroblok, burija ne kapiram kako si ubedila, šta nudiš meni?
Može kantica, može uvek!
Doduše, malo mi se sukobe interesi. S jedne strane Šalabajzer, s druge partiNska knjižica i kantica... Uh... Ne znam...
Ja sam otvoren za saradnju sa svima, ko više ponudi.