Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
A ja vidim da neko fali...
Ma,da.Sve vam se dudurajke tresu od muke!Hah!
Tresu se! :) Nema te, nema....ljuta Goga. :(
Dobro jutro narode, stigla sam prva!
♥ MARCIPAN ZA EUROBLOK! ♥- Koalicija koja nam je svima u srcu!
Dobro jutro predsednice koalicije naše! Kako smo danas? Raspoloženi za osvajanje novih birača? Prema rezultatima sa terena Vi ste prva konkurenkinja za osvajanje 1. mesta na ovim 122 izborima. To je divno. Eto ja jutros da Vas obradujem. Inače danas planiram, ako se slažete, da našim kratkim sloganima razbijam postove ovih individualaca na temi.Slažete li se?
JA
Eklipse- totalno neredovna u kampanji. Iz njenih postova ja, ja i samo ja se vidi da joj je u interesu da vas navuče da glasate za nju a ništa neće doprineti sajtu osim što će svoje dupe u fotelju uvaliti. Pametni ste, procenite ko će biti predsednik ove igre posle 122 izbora . Samo je jedna VAŠA pobednica!
Zadnji.
Šalabajzer-kad neko sa takvim nikom uđe u trku za pobednika 122 , jasno vam je, dragi naši birači, da ta osoba ne može biti ozbiljna . A pogledajte našu kandidatkinju, MARCIPAN. Dok izgovarate njen nik osećate toplinu, osećate da je ta osoba vredna da vas vodi u svetlu budućnost Vukajlije.
E, moj nik govori da ću vas iz zajebancije, bez po muke, pobijediti.
Oćeš. oćeš :)
Nego šta ću!!!
Још осамдесосам постова!!!111 Износаћу се до победе!!!1
Hahahah Ideja je odlična! :))) Možda ih motivišemo da budu češći i rečitiji. Hoćemo jaču opoziciju!!!
Ja ću sam da bidnem opozicija!
Nji!
Ovde opet neki reizbori, trke za glasove, deoba sindikalskih pingvinskih bataka?
Još niko nije pobijedio? Auuu.
Još nije, ali ću uskoro.
Још мало па готово....