Prijava

знао сам да ће фаллоут 3 да јебе , знао сам да ће скајрим бити игра генерације , знао сам да ће старкрафт 2 бити играно више него оригинал али толико сам параноичан код новог диабла да то није нормално.Јаако се бојим да ће игра бити шит.Ваљда ће се појавити на торенту брзо , ако већ није.

pa, da, taj crtani sam gledala kad odem kod decxka, dobro me podsetiste!

DIABLOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какав год Д3 буде био, неће бити бољи и игривији од двојке.
Па онда питање музике, не знам да ли је Мат Уелмен прихватио позив Близарда да ради музику и за трећи део, а ако није, онда ће и у том сегменту двојка бити неупоредиво боља.

Једно у чему ће нови сигурно бити бољи су анимације. Близард би могао да прави много добре филмове.

Јаако се бојим да ће игра бити шит.Ваљда ће се појавити на торенту брзо , ако већ није.

Voleo bih da mogu da te razuverim i odagnam ti strahove, ali posle onog što sam okusio u beti ne usuđujem se. Najviše me muči vidiš sledeća stvar, diablo 2 sam jedared odigrao u ekipi sa sestrom i zetom, njoj sam naravno morao da sufliram kako da raspoređuje statistike i na koje skilove da stavlja poene, za koje da čuva i tako to. Za trojku ne bih morao ništa da joj pričam, za ove iz Blizarda je to naravno dobra stvar jer će jednostavnost da privuče dosta raje, ali za stare ljubitelje žanra jednostavno nema dovoljno dubine, nemaš oko čega da uvijaš mozak što je mnogima i glavna čar takvih igara, a ne mož ni da se zajebeš kad možeš a prepraviš lika u svakom trenutku, Sacred 2 je recimo tražio detaljno planiranje i dešavalo se da saznaš da ti build koji si zamislio jednostavno ne radi tek kad zađeš na Platinum difficulty a onda je back to the drawing board.

Finalne verzije na torentima već ima ali ti džabe ako ne misliš da kupiš, sistem je takav da moraš da budeš stalno ulogovan jer igra prima kalkulacije za većinu stvari sa servera, kao za MMO. Da bi igrao džabe čekaćeš privatne servere.

Večeras u 02:00 kreće beta vikend za Path Of Exile, ko što pomenuh već u drugoj temi igra mnogo više deluje kao idejni naslednik Diabla nego sam Diablo, i biće free to play, taman da se proba dok se ne pojave privatni serveri.

Лол Грујане, па господа са пајрет беја, РЕЛОАД, ЕКСТРИМ ЗОНЕ, РАЗОР и остали ће врло брзо наћи решење како да се заобиђе онлајн индетификација :) Не сумњам у њих.

господа са пајрет беја, РЕЛОАД, ЕКСТРИМ ЗОНЕ, РАЗОР и остали ће врло брзо наћи решење како да се заобиђе онлајн индетификација :) Не сумњам у њих.

Oš mojega, isto ko što je zaobiđena identifikacija za world of warcraft :)
Nisu ovi iz Blizarda BAŠ TOLIKO mutavi, ne, jedini način je da se pravi emulacija servera, e sad, da li će da bude u vidu privatnog servera na koji ćemo da se kačimo ili će server da bude kod nas lokalno kao što je mooege projekat - još ćemo da vidimo.

Mislim, moći će verovatno nekako ali očekujem da se solidno načekamo. Srećom biće u međuvremenu druge zanimacije, prognoziram najviše mesec dana po izlasku Diabla 3 da izađe Torchlight 2, tmaan dok splasne diablo hype. Gledam juče neki snimak i čini se da su ga ovaj put utegli kako valja i dolikuje, za prvi deo im je ponestalo i vremena i para ali ovo će da bidne do jaja, em što će moći da se igra za dž, em što će sigurno moći i preko neta za dž čim ima LAN opciju, em što je igra triput jeftinija od diabla, očekujem veliki torchlight bum.

Да дајем 60 еура за игру коју могу за ђабе да скинем у року од 4 сата нека хвала.А што се тиче крековања , средиће је као што су средили и чувену убистофтову Ассасинс Креед заштиту.

to. beše i Asasin dvojka imo neku zaštitu šatro?
bajpasovali momci koi znaju kako se to radi.
a da ga jebem, ne volim Lan fazon,osim kacu hiroz of majt end medžik u pitanju.
Dijablo troika+singlplejer kampanja je sve što mi je potrebno za mesec jun. kontam da ću tek juna da počnem digram đavolčića. Cure, vaš sam tamo negde početkom jula tek,jebiga,strpite se.

ДИЈАБЛОООО , ПОЛУДИЋУ ДОК ГА НЕ ИЗБАЦЕ НА ИНТЕРНЕТ !!!

Upravo sam dao 10000 i drzim kutiju novog dijabla. Mislim, znam da bi ovde vecina pisnula u gace kad bi to videla, ali mene ovo ne interesuje, pokupio sam uesto nekoga. Jedino mi kul, ova neka lobanja i neki bodez USB.
http://media1.gameinformer.com/imagefeed/screenshots/DiabloIII/d3box-1118-001.jpg

10 000 dinara = 4 kurve

10 000 dinara = 4 kurve

Ako si vešt cenkanju ostane ti i za pivo.
Koji će ti ta kutija musaši, burazeru. Mogao si da kupiš ključ za 40e i uživaš.

Nego, kad smo već kod toga oće li neko ključ za Torclight 2 da proba malo pre nego što igra zvanično izađe?

grujane igra je izasla danas

grujane igra je izasla danas

Torchlight 2? Jesi se ti naspavao sinoć? :)

ова колекторс едишн је 100 евра начи? а које додатке она има у односу на обичну верзију?

мораћу ово да купим јебеш ми све, само да се надајем испита...

ЕДИТ: ау смор, погле које очајне оцене...
http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii
али корејци рекли прошо
http://www.diablo.rs/vesti/diablo-3-prosao-rating-juzne-korje-novi-beta-key-invite-book-of-cain-20120113218/

ова колекторс едишн је 100 евра начи? а које додатке она има у односу на обичну верзију?

http://us.media5.battle.net/cms/gallery/079B7R65J42K1319135104614.jpg

Torchlight 2? Jesi se ti naspavao sinoć? :)

Kao sto rekoh, evo kutija stoji pored mene, ja je samo preuzeo. Meni to njaaaah. igrao sam dvojiku pre zilion godina, a u medjuvremenu sam skontao da sve sto taj moj drugar radi, ja ne bi trebao da probam, gledajuci njega kako ga boli kurton za ril lajf

јел капира неко шта би требало да значи тамо десно код оног зеленог импа опис? како то у ВОВ идеш с њим?
ево већа слика

http://mygaming.co.za/news/wp-content/uploads/2012/04/Diablo_iii_collectors_edition.jpg

ma jebeš ti te buklete i artefakte, el izašto torent?