Pomoć na sajtu

1. i dalje ne shvatam, ali dobro. mislila sam na nešto drugo, ali hvala u svakom slučaju.

2. Погледај у доњи десни угао...

Треба да урадиш следеће:

(угласта заграда)реч или реченица коју желиш да "обојиш" у жуто(усправна црта)линк дефиниције(угласта заграда)

3. Ovako:imam pitanje za moderatore,pa koji je "dežuran"-neka mi odgovori.

Da li smem da postavim link u novoj temi koju bih otvorila u podforumu "Politika i društvo"
    koji bi vodio ka e-peticiji?
    Peticija je u vezi prikupljanja potpisa o očuvanju reke Nere i njenog priobalja koja protiče kraj Bele Crkve.

4. koristi li ovo iko?
    kontam da je bolje ovdje pitati druge autore o sajtu, nego u raznoraznim pitanjima.

5. To! Već sam počeo da razmišljam da se otvori pitanje - odgovor, kako bi se rasteretila raznorazna.

EDIT: Na vrhu je podforuma.

6. Ja samo smatram da ova tema treba da bude stalno na vidljivom mestu, šta zna novajlija gde da traži pomoć.

7. Pa sada je na vrhu podforuma. Pitajte ovde kad god vas nešto zanima vezano za sajt, pa je održavajte u aktivnim temema.

8. Relativno malo starih autora inače pita nešto vezano za sajt, ovo je pre svega za novajlije, ili ja grešim?

9. Е, имам једно питање, а не знам где да га постујем. Ова тема ми се некако учинила најпогоднијом за то.

Је л' то неки баг код мене да ми стално стоји да могу да напишем још две дефиниције, иако сам последњу напис'о пре 2-3 дана, или је смањено ограничење са три на два?

10. Je l' mi može neko reći kako da prepravim definiciju, ako mi je istek'o onaj jedan dan?

11. Је л' то неки баг код мене да ми стално стоји да могу да напишем још две дефиниције, иако сам последњу напис'о пре 2-3 дана, или је смањено ограничење са три на два?

погледај да подесиш време и датум на компјутеру.

12. Ne mngu da nadjem temu na forumu.
    U pitanju su pjesme koje smisljaju autori da bi se "posprdali" drugim clanovima...
    Hvala.

13. Piše pomoć na sajtu i vidim Smarko postovao reko mora da traži da ga iskopamo iz snijega. :)

14. Хахаххахахахаха :Д
    Јеб' се, знаш ли кол'ко га имамо, брука, а фино сам те зва' оно вече на пиво, е сад ћемо га попит' на љето, кад се истопи ово :)

15. SMarko, Hvala ti. :)
    E da, i kako citirati nekoga?

16. kucas citat pa ono sto citiras i onda tatic.
    samo velikim slovima to dvoje

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.