Pomoć na sajtu

1. citat
    tekst koji citiraš
    tatic

Citat i tatic velikim skroz velikim slovima

2. Za te osnovne stvari, preporučio bih novim autorima da odgledaju ovaj snimak:
    http://www.youtube.com/watch?v=36OpTInnN-g&feature=mfu_in_order&list=UL

3. Jel mogu da dobijem dozvolu da pravim reakcije, imam dosta odabranih postera i strava ideje.. Mrzi me da pisem bezvezne definicije da bi skupio bodove :/ ?

4. ne fali ti puno, 240 poena, to ti je 4-5 dobrih definicija :)

5. Numem da pisem jebote :D

6. Како да деактивирам свој профил?

7. Батали вукајлију.

8. Ne možeš, najbliže što možeš je da tražiš trajni.

9. Mrzi me da pisem bezvezne definicije da bi skupio bodove :/ ?

PISEM BEZVEZNE DEFINICIJE

BEZVEZNE DEFINICIJE

BEZVEZNE

BEZVEZNE

Izloguj se i vozi ako su bezvezne!

10. Čemu služe zvezdice na reakcijama? Vidim da u profilu nema "Omiljene reakcije"... Jel to neki bug, il kaizen još nije napravio?
    Edit: Hvala.

11. Ukoliko klikneš na zvezdicu na reakciji, ona će biti vidljiva na "omiljenim reakcijama", na tvom profilu, koje će se ubaciti u roku od sledećih par dana.

12. Можда је нека грешка или ми је неко налупо минусе, не знам шта је већ, али сам у - једно 100-120 бодова од, рецимо, јуче.

13. Pa brate, prijavi na temu za hejtovanje :)

14. smar-koo, smar-ko je svuu-daa :)

15. smar-koo, smar-ko je svuu-daa :)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Sejo gangsta!

16. Ја сам ка' фантом, све видим, а правим се луд, пазите што причате:)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.