Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Na pvt.
Hvala tebra!
Ovo više na važi?
Uticali smo da se to promeni. Sada važe naša pravila.
"Komentatorska Sekta"
Dvojka si momče sa Bukulje.
Mi menjamo pravila kako nam se ćefne!
da li bi neko bio voljan da mi objasni kako da linkujem druge definicije u svojoj? sve sam teme prelistao i ne mogu nigde da pronađem a ne bih da spamujem ili da smaram nekoga na pvt...
Imaš uputstvo kad kreneš da pišeš, sa desne strane.
klikni da napišeš novu definiciju, pojaviće ti se u donjem desnom uglu tri primjera linkovanja.
Hvala vam obojici, ubio sam se tražeći, proveriću čim budem mogao da pišem novu.
još jedno pitanje dok ste tu: da li to znači da ne mogu da linkujem po već objavljenoj definiciji?
Samo u roku od 24h dok je moguć edit. Ili da pitaš nekog od modova na temi za menjanje definicija http://vukajlija.com/forum/teme/1586-automehanicarska-radnja-definicije-posteri-i-reakcije-za-sredjivanje?strana=1.
hvala druže!
Ста да радим када ми се обрише нека, по мени ОК дефиниција, а не могу да нађем у претрази да је плагијат? Мрзим ову нову претрагу, јако је непрегледна.
Загрли јастук и плачи.
raspitaš se koji mod je obrisao, pa mu se majčice milosne... ili se pomiriš sa životom...
sta da radimi kad autor Bob Rok trazi da mu posaljem sise u PVT... znam da je to ovde uobicajeno, ali on je stvarno uporan, i sad ne mogu da se odbranim. da li mogu da ga nekako blokiram? Hvala.
Odjebes ga i posaljes meni.
Ne laži bre kad sam ti ja tražio sise jbt
Boba?
МОја чрешка. Нашао сам нешто релативно слично, па је можда обрисано, али преко гугла, а не овако преко архиве.јел уопште поуздано ово претраживање?
Zaista cu morati da prijavim neke jer ako sam dosla na ovaj sajt nisam dosla da budem gengbengovana vec da se zezam, ali ako vam je to politika, ok.