Pomoć na sajtu

1. Jedino ako ćeš u bosiljak da tutneš koju stotinu eura.

2. Kolko je to u dinarima?

3. Nije gadljiv Kaizen na eure, naprotiv.

4. Ja da imam 100 evra, ja bi se ozenio.

5. Mene zanima čija je bila najbolja definicija o Duletu Vujoševiću koja je sadržala tekst "cela petorka napolje jebem li vam dete". Brzo je izbrisana. Ako je u pitanju Canis Lupus, kažite mi odmah da sažaljevam slučaj. Hvala.

6. Koja je ona definicija gde se pominje stivi vonder?
    da pojasnim, u primeru ima nešto tipa, ljubav je slepa, bog je ljubav, stivi vonder je slep, stivi vonder je.. Bog?

hvala :)

7. Zna li neko možda kako se zove definicija, govori o nekoj ženi koja je stalno u publici u emisijama na Pinku, tipa Sve za ljubav i tako te?
    Mozgam već par dana i ne mogu da se setim.

8. Kako da okačim sliku na forumu?

9. desni klik i kopiraš link slike, onda ovde paste i to je to

10. Živ me sram pojede. Ne ide. Nalazim jedino Location, ali ne i Link slike.

11. Desni klik/Copy Image Location/Paste
    edit: tj. ako vadiš s neta, nisam od pomoći :)

12. mora da ima kopiranje linka, ajd ponovo, ili prvo uveličaj sliku pa desni klik i mora da ima
    i nemoj da se sramiš:))

13. jel postoji mogućnost voživljavanja definicije ili makar pregleda definicija na groblju

14. ne nađoh tu za oživljavanje definicija

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.