Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Поз људи.
Вишемесечни посетилац Вукајлије, али тек се сад скрасио са се региструјем и постанем аутор. Поставио сам један постер за сад, биће још. :D
Пошто не могу да нађем нигде у ЧПП (често питаним питањима ;D) ево да питам овде.
Видео сам да сваки аутор има 2 постера и 5 деф макс да постави у почетку. Како то да се промени? Да постанеш ктитор? Хвала унапред.
Баш тако. :)
Dobrodošao. :)
Evo ti faq: http://vukajlija.com/forum/teme/527, pa prelistaj malo. Da, što se tiče bezuslovnosti za broj definicija i postera, to samo može ako postaneš ktitor: http://vukajlija.com/autori/ktitori
Stavite ovu temu u top, tako da je novajlije lakse nadju.
Sta znaci RIP u gornjem desnom uglu definicije????
Да је дефиниција сахрањена, на гробљу, избрисана.
a zasto???
Зато што је неквалитетна, или плагијат или нема смисла. Имаш с десне стране услове писања, кад отвориш прозорчић за писање дефиниције.
ok,jeste bila plagijat manje-vise.
e da i sta znaci onaj broj na profilu #2941 i zasto se smanjuje stalno???
Ти бројеви су рангирање по збиру плусева и минуса на твоје дефиниције и то је твој ранг тренутни.
Ако се смањује, значи да су ти боље оцењене дефиниције и да се пењеш на лествици популарности :)
Иди на ауторе и кликни на оно да их поређаш по популарности, па ћеш видети ко је на ком месту.
ok,nervirao sam se sto mi se smanjuje broj :D
Хвала Блек. Снашао сам се мало свуда и наоколо, поставио сам 3 постера и 1 дефку за сад. Први постер ми је избрисан јер претпостављам није могао наслов да стане у слику, па има смисла. Други сам сам обрисао, јер сам извалио да су га поставили 1000 њих пре мене са другачијим коментарима, а трећи ми је обрисан, а немам појма зашто. Слика је била неке јапанске лутке која, у фазону, има длаке, јел, на разним местима, која служи да би је деца шишала, и која је стварно у продаји у Јапану. Коментар је био " "Шишање" , Јапанска верзија" која је требала да асоцира на домаћи филм Шишање, и после 30 + и 1 - схватио сам да је обрисана.
Можда ово није право место за жалбу, и нећу да дајем икаквог повода да ова врста жалби спамује овај пост, али стварно би волео да знам зашто ми је тај постер обрисан.
Опет се извињавам за овај зид текста.
ljudi kako da nadjem neku definiciju... ne znam kako se zove ... :(((
a tema je kako muskarci a kako zene prepricavaju prvi sastanak... kako zene nasiroko pricaju sve detalje a muskarci u dve recenice... jel se neko seca toga? pleeeeeaaaaseeee...
Evo ti http://vukajlija.com/zenski-i-muski-razgovori-o-seksu/134900
smarko taman je nadjoh,jebi se :)
aaaaaaaaaaa... hvaaaaalaaaaaa... divan siiii....
Prebrz sam :))
Znam
ma obojica ste brzi... hvala i tebi remac u svakom slucaju... ja sam odgovor ocekivala za par dana... jos jednom thnx!!!
Vazda :)