Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Recimo nemač pojma... Ja sam to prvi put vidio kod malog prsta, sad ga koristim, a i primijetio sam da par mojih drugova koriste to jer su čuli od mene, u pravu je bleki
Znaci ukoliko koristi samo drustvo iz mog naselja to spada u sleng? E sad sto pitam. Ako se ne varam dzimi je to negde rekao da definicije koje su sleng ne podlezu onom pravilu da se brisu ukoliko nemaju veoma pozitivan skor? I jel samo meni vukajlija radi ovako JEBENO sporo?
Свима.
Vjerovatno je rekao to, ali recimo ako ja sad kažem KALJESTRO, EŠEK, vi ćete svi da se krstite jer nemate pojma što je to, jer sam ja iz CG i svakako ne znate što to znači, iako je sleng... Tako da sleng mora biti makar malo poznat da bi imao neki skor...
Zabada svima sajt
Zašto i dokle?
pozdrav,
1. Zasto ne mogu da kuckam na chatu? Odnosno - moje poruke ne izlaze :)
2. Da li poene (famoznih 50) mogu da dobijem samo definicijama za pocetak?
3. Da li poeni mogu da opadnu negativnim glasovima?
Hvala.
1. Треба ти 50 поена.
2. Да.
3. Да.
Нема на чему.
Opet ja :)
gde mogu da proverim te poene?
hm...
Profil - prosek ili????? :D
Hvala.
na profilu, zbir glasova za definicije : ....
Ставка "Zbir glasova za definicije". Ово чега имаш 31. :)
Profil - zbir glasova za definicje.
A ako budeš imao prosek 50 Peki će da te časti burekom.
Zensko ;)
Hvala puno!!!
Izvinite na spemu ali onda ću ja da te častim burekom :) lolololol.
E da i moj predlog ti je da se skoncentrišeš n efinicije, jebo potere, ionako 95% ništa ne valja. Dobrodošla na sajt i srećno.
nije samo zbog postera :)
a čet? :D
Necu burek hocu šiš :P
Srecno vama sa mnom i hvala za savet
Pomoz Bog
Pitanje I: Zasto ne mogu da se poprave komentai defke u autom.. radnji, jel to kaizen napravio ili bag ne razumem ?
Pitanje II(molba ustvari): Nemojte molim vas da autori imaju mogucnost da postave one "pokretne slike", tj gifovi kao profilne, video sam 2 autora da ih imaju, mislio sam da ne mogu, realno bezvezee je.
Mene interesuje kako da promenim nadimak (nick).
Znam da ima neke veze sa Kaizen-om, ali ne znam na koji način. Ako se radi postom na nekoj od tema, bio bih zahvalan za link.
Unapred hvala na odgovoru!
Ктитор .
Uplati 200 dinara za ktitor onda mož da menjaš nik kolko oćeš ,a znam da se pre moglo pisati kaizenu na e-mail al ne znam dal to ljudi i dalje praktikuju pitaj nekog moda za to pošto nisam siguran
Uplatiš ktitor nalog.
ne, nego uplatiš ktitor nalog (200din) i imaš mogućnost menjanja nadimka.