Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Zato su po mom selu svi ti najzadrtiji partijci, neki od njih su i rušili groblje pa su pred smrt obišli sve moguće manastire po Srbiji... I Svetu goru, da.
Ma onako konstatujem, ljudi.
Znam da je sad pravilno i jedno i drugo, makar je tako pisalo u pravopisu osmogodišnje mog sina. Ja ću, naravno, pisati kako znam. Ali priznajte da je sad trend pisati sve velikim slovom. Još ćemo malo k'o Nijemci, i Stolicu i Sto i Kašiku pisati velikim.
Uglavnom ko slavi neka mu je sa srećom ja odoh čestitati lično, puno je katolika a ja bez auta i cigara.
Edine, ne zamjeruj ti šta, pozdravi babu pa bio to babo ili babina majka :)
Moderni vjernik - bivši komunista. Zašto je to tako poznato?
Дупли Божић за браћу Румуне! ХОУХОУХОУ
http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/wp-content/uploads/2010/11/nicolae-ceausescu-elena-executie.jpg
К'а што Мићун сад целива руке патријарху а давних је дана попа по селу јахао...
I meni ide na kurac taj fundamentalni fanatični ateizam. Svako ima pravo da veruje ili ne veruju, šta se sad penješ tu na kurac nešto kao ti si neko mudo, odgledo si Davinčijev kod, a u stvari si bušan kurčić. Takvi ljudi me nerviraju više nego Prepodobna Žigonka.
E pa hvala pacove......baš sam iznenađena sa ovom temom....
Патишпањ јебени! "Види како сам ја добар, верујем у Бога значи добар сам човек а ти си смрад безбожнички горећеш у паклу" или "Види како сам ја кул модеран атеиста, не верујем у та срања за испирање мозга религија је опијум за народ хехе, само наука браћала, само Докинс!"
БОЛИ МЕ КУРАЦ! (у шта верујете)
Taj rad Dvajte.
A šta to vas dvojicu razdvaja od jednih ili drugih?
Одвратно Двајте.
То што нас религија не дотиче толико, мада у суштини ништа посебно. Сви смо говна нас свој начин лолчић.
Sve u cilju širenja pravih porodičnih vrednosti i tolerancije Penzionerka, takav sam ja, moja ljubav je dovoljno velika za sve.
јел игра неко кеслвил на фејсбуку? ушла ми звер у шуму и неће да изађе на видело на је убијем, чекам већ 15 минута и ништа. помоћ!!
Dvajte, aj se jebemo.
Змио, то је баг у игри. Рефрешуј страницу па види јел хоће.
Што, да ниси Румун(ка)? хихи
Delom sam ganci, to ti dodje na isto, hnjo hnjo
Ај глоомед гоблин! Фала маре!
Па то је тај неки принцип што би реко панонски говнар.