Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
A kakve jelke vi kitite? Onako, minimalističke i intelektualne u dve boje, ili raskošne i barokne, Lea Kiš stajling?
Иако сам антикрист, има дупаднем на мису вечерас да шмекам маџарску пичетину.
Naslov teme mi je nekako nelogičan, i to ne gledajući što je otvarač teme zaboravio da sutra Božić ne slave samo katolici, a ono o julijanskom kalendaru i da ne pominjem.
Kad za naš božić padne snijeg a za njihov ne padne.
Пре ће влада пасти него снег ауроро, тек од десетог, кол'ко сам ја чуо...
Мурињо ја сам српски агент инфилтриран у редове Мосада :Д
ал озбиљно то је библијско име, хришћанско наслеђе
hahahah joj folova, sve antikristi a svi na ponoćku...
Dajte ljudi, ljeba vam...
Fino je to. Išli smo mi nekad ekipno na ponoćku, u Ze. Pije se ispred, unutra i ne ulazi i tako. Jedino što se svaki put zbriše od kuće pa kad ti se mater probudi u po noći a tebe nema e onda belaj. Ko te pustio?!?! Hodaš okolo u po noći a mi ne znamo! itd itd.
Ja sam hteo da čestitam, a što sam neobrazovan po pitanju toga nije moja krivica. Ustvari jeste ali važna je pomisao je l da? :))))))
АУРОРА ЈЕ КУЛ
http://www.youtube.com/watch?v=-1Fd_Z0vXOY&feature=related
Pacove, bitna je namera :)
Vesna, kako da izmenimo naslov da je...hm, logičan?
Иначе, зајебите Божић и остале паганске шараде, сутра се обележава нешто што се заиста и догодило, а то је мучко убиство Чаушеску Николаја и жене му Елене.
Ova tema je zlata vrijedna.
Je l' to sad neko novo pravopisno pravilo da se božići pišu velikim slovom?
Ozbiljno pitam.
http://www4.slikomat.com/11/1224/cmj-SUBOTI.jpg
Mali predah uz atmosferu katoličkog grada.
Ozbiljno pitam.
Koliko ja znam, to je uvek bilo tako, jer je to ime praznika, kao Uskrs, Nova godine, Sv. Nikola itd.
Jeste pravilo. Osim ako nisi masni metalac i sekta, i slušaš blek-metal bendove, koji po pravilu ne jebu ili jebu jedan drugog.
Ne. Nije uvijek bilo. Bilo je ako navedeš godinu, npr. Na Božić 2009. bili smo tamo i tamo. Ostalo ako čisto napišeš božić, bajram, bilo šta pisalo se malim slovom.
Tako sam ja kod čika Tita učila.
Sad je valjda pravilno i jedno i drugo, po nahođenju.
KOMUNJARE NISU POŠTOVALE božić PA SU PISALI MALIM SLOVIMA!
Лепа времена ауроро, лепа времена.
Пиши ти како си научила, боле те туки за правила!
Aurora, pravilno je praznike pisati velikim slovom, a ne samo kad budu uz neku konkretnu godinu, niđe veze da se praznici razlikuju po godini. To tad komunjare izmislile, ja nisam nikakav vernik, ali pišem te praznike velikim slovom iz poštovanja prema ljudima koji slave ili se prave da slave taj praznik.