♫ Шта слушате тренутачно? ♫

1. sto najsmesnije ova muzika tog perioda nasla neki svoj pozisn , iako zvucala i jeste tres kakva govna su se furala posle toga zvuci dojajno

isto vazi i za gomilu narodnjaka tipa saban koje danas lagano mozes nazivas dongospowima sta se plasira u mass produkciji

2. Devedesetih se ta muzika smatrala kičem, ali opet je to klasična zabavna muzika sa nevinim tekstovima i solidnom muzikom, puna neke pozitive. Carefree. Možda u tom i jest problem sa njom što se tad sve raspadalo a muzika bila takva. Kao optužuju je za neki eskapizam, i kao Slobo to namjerno guro da narod ne misli o ratu. A s druge strane sličan je trend bio i u svijetu, taj Eurodance, to je tad bilo najkomercijalnija muzika.

Sad je sva muzika nekako dosta mračnija, zajebanije ima tekstove, a nema po meni ni neki značajan broj pjesama koje će proći test vremena. Neke vjerovatno hoće, ali neće mnogo.

Pa i devedesetih je sigurno doduše bilo puno više pjesama a sad se za taj period vezuje možda 10-20 najpoznatijih dens stvari.

Ovo je isto bio megahit, još su pride i veliki zajebanti:
    https://www.youtube.com/watch?v=ubg2h_kBYSA

3. Imo si uber dizelase i true mejmune koji slusaju neke cece total seljacine. Ne znas sta gore smece. Doslovno ako si dizelas znacilo imas pare za dizelku kappa trendzu 200 maraka i neku fensi jasu perjanu preko zime. Ako nisi to onda si sirotilja. Ako si opzit onda imas para da furas mercedesa i true kozura jašu i plaćaš kojekakve cece budes car. Tako išlo

4. U sustini 90ih su najvece seljacine bili ti sto su imali full lovu. Bili predmet sprdnje sto danas nije slucaj. Danas svi imaju tai neki vaib da budu puni para ako ikako moze. Nije se to mnogo promeinilo samo postalo gore

5. evo jovore ovakav intro danas da ubacis kmecale bi sve sorosevske organizacije

https://youtu.be/VafBLtUfNFs?si=PGAujXTD8MkOR8rw

6. Realno su gori odnosi u društvu nego devedesetih. Devedesetih je bila gora ekonomija i politička situacija, ali su bili bolji odnosi među ljudi i bilo je manje seljaka, i još se neki kvalitet cijenio u muzici i umjetnosti uopšte. I jebi ga nije ljudima bio oštećen mozak od neta. Visili napolju, družili se uživo. Ali ako su na gajbi, onda gledali filmove neke uglanvom. Nije bilo neta da visiš.

7. Kralj kokaina dobra stvar, i pogrešno shvaćena. Ustvari je pjesma protiv droge i kriminala, a ljudi su je doživljavali kao da to glorifikuje.
    Za razliku od većine današnjeg trepa koji ZAISTA GLORIFIKUJE drogu i kriminal.

8. Apsolutno, spram shitova od fazon 00+ na ovamo sve je total trash

ono gde se otislo na bolje je tech i to je otprl to. I sav taj tech se u nejvecoj meri pogresno iskoristio osim u smislu navigacije, mapa, nekih teloeskopa i slicnih stvari gde se u midtajmu nije nasao nacin kako imanipulisati mejmune i izvuci im pare

9. sranje je iz danasnje perspektive sketmen

aj pusti skutera videces da dosta bolji vaib iako je seljackije

10. Ne znaš priču njegovu, lik je imao problema sa mucanjem, i onda je uspio da nauči da izvodi ove ludorije, i to pod stare dane. Koliko je čest slučaj da neko sa 60 godina se bavi takvom mladalačkom muzikom.

11. Dobar je i skuter.

12. daj ne lozi se to ti bila jedna pesma sketemena klasik lozana, de ga je bilo ikad vise

imo si tada tipa ovaj vaib mjuze koji bio top https://www.youtube.com/watch?v=gFQ01Fs952o&list=RDEMmfP__fjIFmtIiUaod4EdCA&index=2

13. daj ne lozi se to ti bila jedna pesma sketemena klasik lozana, de ga je bilo ikad vise

To je tačno da je bio one hit wonder.

14. Cus prodidzi, to je druga karma. Imo srece budem prisutan na 3-4 certa. Sta dalje pricati o tome.

Al secam ih se kacmo bili klincadija retko ko ima kasetu sa tim, posle svi kolektivno isli na te certove.

15. presto sam slusam prodidzija okad se glavni bajo ubio jebo ga ja

16. presto sam slusam prodidzija okad se glavni bajo ubio jebo ga ja

jbga... nisam ih ja nikad baš slušao, al znao sam par pjesama

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.