Nova verzija!

  1. Evo upravo vidim da se ne može ni citirati... BRAAAVO!

    da bas....
    sta se bre hvatas za demotivaciju i postere, koga boli kurac. sve u vezi defki je poboljsano, apsolutno sve. jos da popravi par bagova i bice do jajca

  2. Loše vidiš. I previše sereš. Demotivacija je zamišljena kao odličan sajt, samo što je popularizacijom postala govno, ali to ne menja činjenicu da je dosta zahtevan sajt tehnički i da je pristojno dizajniran.

  3. U sledećoj verziji će i one biti izbačene verovatno...

  4. Šta je 9gag nego američka demotivacija?! Jesi li bio skoro? Sem memova, sve ostalo je ziljavština najgora. Mada i posteri na vuki trenutno nisu mnogo bolji.

    Kakve veze ima sadržaj neko sajta sa izgledom matere ti ? Ovakav izgled je dosta popularan (facebook, twiter, 9gag, demotivation pa pomalo i youtube i ko zna koliko još sajtova) i X puta testiran i prihvaćen tako da nema razloga da ne bude tako i ovde...

  5. Šta je 9gag nego američka demotivacija?!

    Извини, али оригинална демотивација и јесте америчка.

    Ево овако, нешто што мени боде очи:
    1. боја слова док се пише коментар.
    2. нема односа плусева и минуса
    3. неуочљиви плусеви, омиљено и минуси...

  6. I jedva čekam da izadje lista posterdžija ^,^

    takođe :)

  7. 4. нема имене текста
    5. ваљало би поправити цитат, да буде уочљивији

  8. Dobro, hajde, malo je sterilno što se tiče izgleda, ali brate bolje nego kad nas onomad puče ona fluoroscentna zelena.
    Prilagodićemo se, k'o i svaki put.
    Gdje su prozne definicije, dugo najavljivane?
    I zašto mi kucanje komentara itd liči na rad u Word-u?

    edit Gdje su komentari?

  9. Мени се ово јако, јако свиџа! :)

  10. Ali kaizene, kako tebi kao vlasniku i administratoru sajta nije bilo drago što imaš prepoznatljiv sajt, kad neko sedi za računarom i baciš pogled, odmah prepoznaš da je vuka u pitanju pa ti toplo oko srca, tvoj sajt...
    A sad da izbečiš oči ne bi li video o kom se sajtu radi, ovo je bio drugačiji, originalan sajt, a sad je kao svaki drugi...

  11. I možda ne bi bilo loše da definicija koja je ušla u odabrane, a još je bila u popularnim, bude samo u odabranim, a ne na oba mesta.

  12. не серите по много, одличан минималистички приступ, овако изгледа далеко озбиљније, и примамљивије за огласе.

  13. Šta znači Popularne definicije?
    I hoće li se vratiti komentari?
    Jebeš izgled, draga saveta, mijenjaće ga još iks puta. Nego gdje se može pročitati šta će biti u opcijama sad i kasnije zbog tih bagova itd. Da ne pitamo ovde za svaku sitnicu.

  14. Нема текста испод профила. О, зашто?

  15. Ponavljam se, ali moram... "Definicije istog autora", tj. onih deset komada, trebalo bi da budu random, a ne uvek iste. Cenim da to nije zeznuto rešiti :)

  16. Draga Saveta, pa nije poenta da po svaku cenu ne liči i nema karakteristike drugih sajtova. Valjda je važnije da je pregledniji i lakši za unapređenja i širenja što prošli sigurno nije bio.

  17. Ima i neocenjene definicije, to je dobro.

  18. Ljudi, pa piše pol... kartica "dodatne informacije o autoru", sa desne strane

  19. @aurora072 najbolje je da malo svi iskuliramo sa ovom temom :) i da ja popravim i vratim šta je sklonjeno pa za dan dva da vidimo šta je i dalje pokvareno i šta fali.

  20. 'De su komentari drugih na tvoje defke?
    'De je "o tebi"?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.