Nova verzija!

1. Dobili smo linkovanje, ale!

2. A gde su omiljene defke?

3. Није да ме занима, заправо ја нисам особа која би се радовала што је неко банован, не, али где се могу видети бановани аутори?

4. Спасибо. :) )

5. ne mogu da vidim koliko je neki autor u plusu
    recimo + 4586
    i, za ime boga promenite ovu boju, dajte malo tamniju
    bez toga je verzija šitčina, a s tim i nije loša, možda čak i bolja od predthodne

6. ne mogu da vidim koliko je neki autor u plusu
    recimo + 4586

Шкк?

7. Ne piše trajanje bana..

8. Јесте и ја не знам свој ранг.

9. Ајаксе ти си #2060

Одеш овде и скролујеш до доле скроз http://vukajlija.com/recnik/autori/63603/komentari-drugih

10. Da li postoji šansa da napraviš da kada se klikne na javnu temu u kojoj sam učestvovao da me odvede na moj post a ne na zadnji post na temi?

11. Опа. Још 2059 и први сам.
    Има ли ко зелену вукајлију?

12. oce biti ranga ?

13. Могла би она дугмад горе десно за профил и одјаву да буду одвојена и у боји, као кад нисмо улоговани. Плус и минус би исто могли да буду зелени и црвени (као пријава и регистрација). Мала промена, а много би смањила монотоност.

14. Mene i dalje ubi ova bijela. Ko o čemu, ja o njoj...

15. Kaće bude blogova, eseja, kako već...?

16. Mene i dalje ubi ova bijela. Ko o čemu, ja o njoj...

Можда би могла онда позадина у посту да буде жута (као пример у дефиницијама), или у некој другој светлој боји. Мада, ко зна како би испало...

17. nista meni ovde nije jasno, prvenstveno sta se koje picke materine desava sa definicijama....................

i smara do jaja,

18. Замена места +/-(сада -/+)... Не свиђа. Боја пресветла. Остало - супер/ не користим те функције сајта. :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.