Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ево сад сам хтео да ти линкујем тему, али ната ме предухитрила. Имаш тему за новајлије, слободно погледај тамо шта се нуди.
Славко, ево погледај и сам. Човек има 500 људи који га прате. А написао је за један дан преко 20 дефиниција, од којих је у популарне отишло ја мислим три. http://vukajlija.com/recnik/autori/22631
ЕДИТ Тек сад видим да је обрисао све које нису отишле, а ове популарне имају мањи скор него пре кад су биле нове.
Upravo u tom grmu leži zec. Ima vas u toj grupi, pa bogami desetak, koji se vrtite na naslovnoj i koji jedni drugima čitate i ocenjujete definicije. E sad, nemojte me pogrešno shvatiti, ne osuđujem ja to, ja to pozdravljam. Čitate jedni druge, svaka čast. Al' šta mi asocijalni da radimo? Jedini prijatelj kojeg imam ovde je Faca a on mi čak ni ne čita definicije, a da vam ne pričam o tome kako neće da mi odabere ništa. Tuga kažem vam ja :(
Претерујеш Славко. Немој осуђивати друге за своје неуспехе лоло
nije ovo dobro, ove koje ne udju u popularne su totalno propale....
Buksno, stvarno neće, tražio sam i ne da kurva! :)
Пропале су само зато што нико ништа не чита, што бисте ви, људи?
Само да пишете, да онанишете и да гледате како вам скор расте, а нико не би да чита?
Како да не, зајебите мало :)
Није шћела ни мен' дати неко време, па сам је онда приморао :)
Mladiću, ja autore koje pratim redovno čitam. Idi njima seri što mi ne uzvrate istom merom :P
Ја се на насловној не вртим, једна ми је одабрана, што је и много за број дефиниција који имам. А ни не знам никога одавде, нити има ко да ме предлаже. А коментаришем се са највише 2-3 аутора и то добре дефке искључиво. И то пријатељско коментарисање ми се не свиђа и не волим кад видим просек дефку оцењену 14:2 и 102 коментара ''То матори, идемо, сабијаш ''
А ти бар имаш мода за пријатеља, шта оћеш. :)
Ti da ideš da čitaš Nečistu krv mala. :D
Е ово је пријатељи моји највећи проблем. Зато сам тотално престао и да читам и да коментаришем дефиниције. Не волим кад имам 13 коментара, а скор дефиниције 4:3
Читам, као. :D
Nato, rekoh već, ne kritikujem, pohvaljujem, al' eto sistem je takav da je taj neki ekvilibrijum narušen.
И ја знам неке стране изразе, па се не курчим.
A morao sam, obožavam taj film.
Buksno, to za komentarisanje nije ništa čudno... Poenta je da ljudi vole da ćaskaju, nebitno da li na definicijama, četu ili na forumu. To i mi upravo radimo...
Могло би се једног дана десити да твом пријатељу Фаци буде пун курац таквих прозивки.
Napušim se ja svima vama kurca. AAHAHAHAH :D
Žao mi je ako to tako doživljavaš.