Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Au, koji efekat. :)
Пајсад ово: ФЕЈЛ!
Ионако си ти тај који ће највише минуса накупити на дефкама због тога, лоло.
nem0 u redu je. Znamo da postoji način da se tako stigne do defke ili komentara koji smo tražili. Očigledano da te ne zanima to o čemu mi pričamo i što nama fali, pa se sprdaš.
naviko sam na komentare, jbg...vrati ih kajzerice
Što rek'o onaj čijeg nika ne mogu da se sjetim jer nemam više opciju uvida u autore koje pratim- ja šuma šumarum a ona koznašta?
Niko nije rekao da ne može da čeka nego da nam se kaže da li će ta opcija,dakle JEBENI, REDOVNI ODJELJAK ZA KOMENTARE UOPŠTE postojati ili ne. Ne pada mi na pamet da hodam okolo, klikćem, tragam, ukucavam da bih pročitala nešto što se podrazumjeva da treba da postoji.
I ko je ili šta je tast? Kome da klikne? Ko šta gdje?
U stvari šta god, odoh a vama sa srećom svima 2012.
Kao u onim kompanijama gde je svako iza svog paravana i nema međusobnog razgovora,
Da stvarno. Jednostavno pitanje. Hoće li biti komentara kao pre ili ne?
Malo sam laik za optimizaciju, pa možda je posledica toga što ne vidim zašto je bolje da korisnici nove verzije budu uskraćeni za neku opciju koju su imali u staroj. Deluje regresivno to što više nije moguće lako upravljati komentarima i praćenim autorima, između ostalog. Međutim, nova verzija još nije finalna, tako da mislim da treba još sačekati sa konačnim utiskom.
А оне собе на чету? Каће то?
za koji dan
Фала, каизене.лолок
Казане, ако може да се потамни овај ђаво што показује на којој се страни на постерима, дефкама и теми тренутно налазимо. Мало је превише светло, па треба више времена док се потрефи права страница. Макар да потамниш као плус и минус.
Jer čet je jako bitna stvar.
Шта хоћеш да кажеш?
Лакше ми да тог аутора зовем Таст, уместо Мацм. Некако ми њах овако.
Срећна и теби! :*
И хајде да више не офтопичим, да не таласам, него да се лепо сложим са Курајбером и Аврором, пошто смо сви нестрпљиви да сајт крене пуном паром у нове радне победе... ГАЗДА, ДАЈ НАМ ЛИНКА ДО КОМЕНТАРА! Али пре свега, ја бих претрагу горе десно.
Само јеан мали офф: Метеора, нећеш спречити нашу љубав!
Stranica sa komentarima tek sledeće godine...
Каизене, јел ми се чини или линковање на профилу ван вуке не може ?
Е јбг. Таман сам се понадао да се неће враћати коментари..
трололо
А шта је са коментарима на гробљу? Што не могу да се виде?
Radim na tome. Sad ću da pejstujem listu svih stvari koje ste prijavili da ne mislite da kuliram. Jednu po jednu ću da rešavam, ne nužno tim redom, prvo lake posle teške.
Posle pejsta lokujem temu pa nastavljamo kad to popravim. Ako ima neki hitan bag otvorite novu temu samo za taj.
ULTRA LAKO
1. komentari za ktitore na obrisanim definicijama
2. pretraga za pojam kada se klikne na naslov defke
3. NE piše na koliko je ko banovan
4. број преосталих дефиниција за писање у табу ''Напиши дефиницију''. Исто и за постере, наравно.
5. Кад кликнем на пријаву морам да кликнем мишем на текст бокс у ком треба да упишем свој надимак
6. Изостављен је и датум активирања ктитор налога.
LAKO
7. edit posta
8. Nema proseka na profilu
9. Nema rankinga na profilu
11. obrisane postere/definicije treba izvaditi sa listi (npr. liste praćenih)
12. Vidi se autor pre ocenjivanja
13. (ikonica za omiljeno) se sada uopšte ne vidi. Barem malo zatamniti bi bilo dovoljno.
14. komentari
15. "o meni" na profilu.
TEŠKO
16. pretraga pravi razliku između ćirilice i latinice
17. Sad nešto gledam, baš bi bilo gotivno da rang na profilu piše u ovoj beloj traci gore gde je avatar i korisničko ime, ali desno i skroz veliko sivo, istim fontom i sa sve # kao što je na rang isti autora ali ogromno. Baš bi bilo do jaja.
18. И да нам не буде на профилу коментар од неког на ибрисану дефиницију, а да не можемо да га видимо. Кад избришу дефиницију или постер да оде и коментар.
Ја например имам Брусов коментар и не знам шта ми је рекао. Ако ме разумете.
19. Kada defka postane popularna, bilo bi dobro da bude smeštena na vrh prve strane, a ne da budu sortirane po tome kada su pisane. Dogodiće se da ispliva neka matora defka, postane popularna, a nikada se neće naći na toj listi. Odnosno hoće, ali na 233412. strani popularnih defki. Je l' može to da se reguliše? :)
20. I ono, bre, da se vrne da se definicije mogu tražiti po slovima, tj. brojevima....
21. ево сада ми паде на памет за постере, да када се направи постер, да се аутомацки утисне жиг вукајлија у слику са постера, тако би сви који скину оквир са постера, могли да се сликају јер ће се видети одакле је.
22. slike na definicijama
Elem hvala svima na komentarima, malo sam ishitreno uveo novu verziju i izvinjavam se na tome, ali evo za najdalje 10 dana sve ove stvari će biti rešene.
Nastavljamo tada.