ISPRAVKE u novoj verziji

1. Eksperimentišem malo sa headerom.... Usput ovo odradio

1. komentari za ktitore na obrisanim definicijama
    2. pretraga za pojam kada se klikne na naslov defke
    3. NE piše na koliko je ko banovan

2. Добро је ово што су раздвојенији профил и одјава, често се зезнем кад оћу на профил, па кликнем на одјаву, мада су опет близу, ал' је боље! :)

3. Meni ovo izgleda elegantno. Plus i za odabrane :-)

4. Онако је лепше :)

5. Meni je ovo daleko bolje nego prošla verzija hedera. E ajd pogledaj kod mene na profilu gdje su pratioci (mislim pogledaj kod bilo koga sa više pratioca), vidiš kako onaj jedan ispada iz reda, preseli se negdje dole malo, pozabavi se oko toga da ulegnu svi kako treba :)

6. vidiš kako onaj jedan ispada iz reda

Да, то сам и је приметио.
    И убр

Meni je ovo daleko bolje nego prošla verzija hedera.

Слажем се.

7. Bilo mi kul ono crveno zeleno na početku kod prijave. Svakako je bolje da heder bude u dve linije, jedna sa opcijama i jedna sa podopcijama, ali nije praktično da te dve linije budu udaljene. Ne ide da ova bude gore desno, a ova dole levo. Mora tačno jedna iznad druge. Možda da razmakneš malo više profil i odjavu, zbog grešaka u kliktanju.

8. Све полако долази на своје место...

Што се тиче овога

19. Kada defka postane popularna, bilo bi dobro da bude smeštena na vrh prve strane, a ne da budu sortirane po tome kada su pisane. Dogodiće se da ispliva neka matora defka, postane popularna, a nikada se neće naći na toj listi. Odnosno hoće, ali na 233412. strani popularnih defki. Je l' može to da se reguliše? :)

Мислим да нема сврхе! Чему? Скоро свака дефиниција ће кад-тад пребацити десет плусева... Прве у популарнима су овако са заслугом избиле тамо, јер су од момента објављивања накупиле доста плусева... Оне мало мање "популарније" дефке су на другој, и трећој страни популарних, јер нису толико прихваћене, и то је исто фер... Замисли сад дефку из 2009, пребаци 10 плусева и нађе се у популарнима... Па онда би се дефке у популарнима смењивале луђе него у најновијима...

Надам се да ме неко конта...

Измене ми се свиђају, само да газда исправи све наведено и биће то лепо... :Д

9. @Remac
    Ne ispada iz reda nego u jedan red staje 15 pratioca, a u sledecem redu imas 14.

10. Функционалније је било да је трака са картицама увек видљива. У смислу да када сам на дну стране не морам да скролујем целу страну да бих одабрао неку картицу.

11. Дејс, то сам и ја хтео да напишем, чим је новија раније дошла у популарне, претпоставимо да је боља, а то је онда и заслужила, да буде на врху!

12. Казане, ако може да се потамни овај ђаво што показује на којој се страни на постерима, дефкама и теми тренутно налазимо. Мало је превише светло, па треба више времена док се потрефи права страница. Макар да потамниш као плус и минус.

Ај сад ово примети па стави на листу за исправљање, јер би могло да се поправи.

13. Sto si mucko kolu?

14. Dejs, u pravu si. Mislim da neću ništa tu menjati.

menijesamodosadno: slažem se ali je onako mali header bio nekako ružan, nije išao uz ostatak dizajna. a uz ovako veći header ne ide fiksacija. + fiksacija pravi problem sa linkovanjem komentara/postova (doduše postoje neka zbudž rešenja za to ali bez te fiksacije nema ni tog problema).

15. испод логоа додај речник сленга.

16. Oće bit nešto od menjanja boja? Da znam dal da se nadam..

Da, jeste skapirali da se može povećavati ovo prozorče u kom se piše tekst posta? Mnogo dobro, ne mora da se skroluje kod dugačkih postova.

17. http://img41.imageshack.us/img41/8561/58589546.jpg
    Ето, додај још само ово и биће до јаја.

18. Oće bit nešto od menjanja boja? Da znam dal da se nadam.

Kad sredim bagove i sitna unapređenja odradiću par tema.

19. Ова тема је била закључана, па сам отворио у "Пријави багова".
    Ево: http://vukajlija.com/forum/teme/38025-bag-los-uticaj-dijakritickih-znakova-na-izgled-podforumskih-naziva

Мислим да нико није помињао то - могло би да се врати оно изнад наслова теме, кад пише у ком се подфоруму налазиш.

И једно питање. Да ли остају видљиви пратиоци? Мислим да није потребно то, лично би ми било боље да се не види ко кога прати, не знам шта остали мисле...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.