Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Допуна: Ћорав сам, јеботе, пише поред наслова у ком је подфоруму.
Gazda, ubijo si sajt...sad, mozda ces ti ovo da tretiras kao spem i da me lepo banujes, ali eto, ja ne bih bio ja kad ne bih rekao sta mislim...
a mislim da si ubijo sajt.
You must be new here.
Čime? Novim dizajnom?
da.
Title na tabu kada sam na kartici odabranih definicija je "http://vukajlija.com/recnik/definicije/odabrane" umesto "Odabrane definicije", kao što je kod novih "Najnovije definicije" kod popularnih "Popularne definicije" itd.. Ružno za videt, al kontam da je neki previd.
http://www.dodaj.rs/f/2i/ph/MBbuw3R/gh.png
Баш би било кул. :)
javio, meni sajt baš deluje živo.
Хоће ли се вратити "речник сленга", видиш колико смо досадни, а с обзиром да нас кулираш, вероватно не?
Možda. Malo mi posteri a i planovi za nove kategorije ne idu uz "rečnik slenga". Još razmišljam.
ma da bre Gazda...evo od kad je krenula nova verzija prepuno desavanja, komentara, evo ove javne teme pogledas ono poslednji post pre sat vremena, pre dva sata, pre 15 sati, prosle godine...bice da je zbog praznika...
a tek ono "pre sat" definicija objavljena to je toliko zivahno, kao gluvonemi u raspravi...
Gazda samo da te pozdravim i da pitam ovde ako nije problem. Dakle kada se vraća lista komentara na definicije i da li se vraća uopšte, nekako se osećam pogubljeno bez njih?
EDIT : vrati rečnik slenga, što nas zavlačiš
Ок, ми ћемо да навијамо и да смарамо да се врати, не замери. :Р
Kaizene, aj namesti ovo da kad uđemo na poslednji post na nekoj temi ili link od nekog, da se odmah fiksira na njega, a ne da skrolujem od raja do pakla.
Elek, nece se vraca lista komentara...imaces cet bre...razne sobe pa kenjaj..
.to je mlogo smetalo modovima, nisu mogli da rade svoj posao od nas koji nakarikamo po sto komentara na njaaah definiciju...
imas cet, cetuj, cetuj...
Pa to kašnjenje je baš da bi se škart uklanjao dok dođe do ostalih. Dobro se pokazalo za postere a i sada za definicije, barem meni.
Forum je pre neki dan reorganizovan i dosta tema je bačeno u "igre". Možda zato.
Elem, možda dizajn nije po svačijem ukusu ali definitivno je layout bolje organizovan i daje mogućnosti za uvođenje dodatnih funkcionalnosti.
Javio, idi stranu nazad, vratiće se lista komentara.
Edit: Pardon, 2 strane nazad.
Noćas ili sutra.
Pa zar ovo ne radi? Treba samo da klikneš na username a ne na naziv teme.
Каће ранг и просек, газда? Иначе ове нове поправке су одличне, иде све на боље. +